reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair
Dokladnie zdrowie najwazniejsze. No to ladnie ja cos pamietam z ta olka ale przez mgle i nie wiem czy to rzeczywiscie wtedy o nia chodzilo. Tez nie lubie trollow. :-)

Anula
No to &&&&& :-) CZERWCOWKIstoja otworem :-D

reklama
Anula nie nie chodziłam i nie chodze na szkole rodzenia ale tylko przez to ze po 1 trzeba by było dojezdzac do miejscowosci obok do szpitala, a 2 ze daleko od przystanku szpital a 3 ze z moim lezeniem nigdzie mi nie wolno jechac a 4 mysle ze jak juz sie Kuba urodzi to będę wiedziała co mam robic..

Jazza każda z nas miała chwile zwatpienia, i kazda upadła na dno i odbiła sie od niego.. u nas udało sie za 1 razem wtedy kiedy obydwoje z R pogodzilismy sie z tym ze nie bedziemy miec dzieci, stwierdzilismy ze skoro tak to ok , trudno, w takim razie jak nie dziecko to podróże i nagle ciąza psychika tez robi swoje. dla nas szokiem było ze sie udało potem płacz bo poronienie.. potem R nie wiedział ze sie staramy juz nic nie mowiłam bo wiedziałam jak to przezył, ja brałam tabletki w które wierzyłam ze mi pomoga i wykorzystywałam go do granic mozliwosci..:) wiedziałam ze musi sie udac a te tabletki nie wiem moze miały jakis wpływ na zajscie a moze to poprostu przypadek.. trzeba spojrzec z dystansem na siebie i na cała sytuacje..to tak w skrócie bo ide gotowac:) wierze w kazda z was bo w siebie nie wierzyła a jednak sie udało..

Misss ona nie była psychiczna , ona miała bekę z tego ze każdy jej wierzy, ściamniała laskom ze mieszka w Vegas a potem wysmiewała sie z tego do swoich kolezanek z pracy, załosne były kłamstwa. i jak trafiłam na nia na innym watku to poprostu sie zastanowiłam czy czasem znów kogos w konia nie robi..

Tak ale sa osoby takie jak my którym by to nawet przez mysl nie przeszło bo kazdy odkrywa siebie i czeka na dobre słowo i wsparcie.. dlatego jej tutaj juz nie ma..

Blair- mój Borys jest czarnym labradorem, choć jedną łapkę ma tylną ma troszkę białą na końcu i ma też biały krawacik, hihi. Z resztą pokaże zdjęcia, jak był malutki i teraz jak już trochę urósł.

20140730_191210.jpg20140729_111611.jpg20140731_153355.jpg20140908_182557.jpg20140831_154243.jpg

Załączniki

• 20140729_111611.jpg
    20140729_111611.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 20140730_191210.jpg
    20140730_191210.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 58
  • 20140731_153355.jpg
    20140731_153355.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 20140831_154243.jpg
    20140831_154243.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 55
  • 20140908_182557.jpg
    20140908_182557.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 58
Anula1988 jaki boski on jest;-);-);-)

Jazza dobrze ze niemusisz za duzo sie wysilac nad swoja figura;-)
Trzymam kciuki &&&&& by nieprzyszla;-)

Hanasmietana witam rowniez;-) no wolalabym niemiec blizniakow bo bym sobie nieporadzila hehepl

Mychunia no to chwile grozy twoj maz mial:/ ale dobrze ze nic sie niestalo!!!
My juz wczoraj mielismy grzane w domku bo zimno brrrr

AnnaMaria mnie tez czasmi reka bolala, ale mijal pozniej bol...
No najwazniejsze ze minie;-)

Jazza dlaczego znikasz kochana?
Kochana za pare dni masz termin, wiec jeszcze sie wstrzym ...a noz sie uda;-);-);-) a jak nie to jesli potrzebujesz odpoczynku to zniknij na chwile az sie niepodniesiesz;-) lub z dobrymi wiesciami wlecisz;-)

Blair dziekuje;-) ok to jutro czekam na wiesci;-)
A powiedz mi w sumie od czerwca mija juz pare miesiecy i codziennie biore zelazo...jak myslisz warto jeszcze raz sprawdzic jak sie ma to zelazo?
No niezla kobietka z tej Olci;-)

Anula88 dziekuje kochana ja za Ciebie rowniez trzymam kciuki&&&&

Ewelinko milo ze zajrzalas;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry