reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Watpliwosci
Bedzie dobrze :-) uszka do gory!

Julia
O to masakra rzeczywiscie. Ja kupowalam pare za 450 razem z oscieznica bo nie chcialam duzo wydawac. Ale nie martw sie moze dostaniecie jeszcze takie same gdzies albo ppdobne. Ja bede miala wszystkie ciemne a jedne biale :p bo zwyczajnie kasy niestety nie starczylo. Sprobuj na necie przejzec i znalezc.

reklama
Miss kochana niema szans na zakup tych drzwi w Polsce!! Ze tez sie zgapilam..

Mam znajoma w Czechach wlasnie pomaga mi ogarnac temat! Ale co widze to na czeskiej stronie niemaja juz twgo modelu;/ i bede musiala sie pogodzic z tym;/

Julcia
Napewno cos podobnego sie uda kupic. Fakt to juxz nie bedzie to samo ale moze chociaz w oczy nie bedzie sie tak rzucac. Zycze zeby cos podobnego chociaz udalo sie upolowac

Dzien dobry ;)

Chyba czas na powrót, odpoczęłam od tematu staranek, wyluzowalam ;)
Rodzice z obu stron proszą juz o wnuka i pomyślałam ze nie ma co odkładać, a w razie co ze ślubem cos sie wymyśli, zawsze mozna wziąć cywilny a kościelny po porodzie ;)
W tym cyklu mam zamiar jeszcze raz zbadać progesteron i jak wyjdzie za mały a bede podejrzewać ciaze to zgłoszę sie do lekarza albo do Teścia ;) ostatnio wyposażyli mnie w kilka opakowań kwasu foliowego i kolejny raz usłyszałam jakie witaminy brać ;)
G juz nawet sie przed znajomymi zaczął przyznawać ze sie staramy ;)

Miss gratki, piekna beta ;)

A co u naszych brzuchatek? Anula???? KasikP???? Asi????

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Miss no mam nadzieje!!! Najgorsze ze my mamy wzor na drzwiach szybki w luku...a tego napewno nieznajdziemy:/
Dobra nie smece

Blair witamy;-)
Trzymamy &&&&
Probowalam wczoraj wyslac wyniki badan ale chyba przez tel tego nie zrobie:/

AnnaMaria to zależy od lekarza, ja chodzę co miesiąc i za każdą wizytę z usg płacę 150 zł

wątpliwości ja nie lubię ciemnego pieczywa, batony, czekolady, bombonierki czy cukierki mogłyby dla mnie nie istnieć, ale ciasta domowe i ciasteczka domowe muszą być :-) tylko ja z reguły piekę ciasta bez mas i ciasteczka kruche niczym nie polane :-)

blair fajnie, że wróciłaś :tak:

Anno to zaleza od lekarza wizyty...
Ja z corka mialam co tydzien na poczatku bo ciaza byla obciazona a pozniej do konca co 2 tyg...
Ale wtedy ciaza dla mnie byla ciezka psychicznie kazdy tydzien to strach ze cos sie stanie:/
Wiec niedalabym rady miec co miesiac...teraz juz wiem ze wizyty niezmienia tego co ma byc...

Teraz mam innego lekarza i ten stwierdzil ze cos takiego niebedziemy praktykowac...ale znow los mnie doswiadczyl i niewiem czy to wplynie na ilosc wizyt tym bardziej w pierwszym trymestrze...

reklama
Do góry