reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

i ja nie robie kremu nan gotowych budyniach tylko sama... ale to jutro dopiero rano ci napisze:) chyba ze uda mi sie wieczorem dzis wejsc na neta:)

reklama
Aschle
To moja jakas niedorobiona byla ale przydala sie na parawan :-) jak bedziesz uzywac juz to napisz jak Ci sie nosi to moze skusze sie ale bardziej na samorobke :-)

Anna maria
Bardzo chetnie :-) to bede czekac.

Jej jak mi sie nudzi. Obiad mam posprzatane mam... nie wiem co mam ze soba zrobic masakra jakas. A jak bede siedziec w domu i jasko bedzie w przedszkolu?o_Oo_O:O:O
Chyba bede musiala sie za szydelko wziac :-)

Missiiss
Gratuluje bety:*

A rodzice ucieszyli sie - tylko ze to nie jego rodzice a moi:) to z moimi sie nie odzywalismy bo nam zycie umilali:) i dlatego moj mowil ze nie chce ich znac - no zreszta ja tez nie chcialam... tyle nerwow i w ogole:/ az szkoda opowiadac. no dlatego mnie zdziwil jak tam nas zawiozl:) mowil dzis do mnie ze moze to dziecko ich zmieni:) :D zostalam wycalowana... az mi glupio bylo... bo oni mojego meza nie chcieli ale moze teraz bedze inaczej... nie wiem... czas pokaze
no to oby teraz bylo juz tylko lepiej:tak:
Ja mam chuste i zrobilam z niej parawan nad morze :p

aleś Ty kreatywna
Anna możesz sama chodzić do szkoły rodzenia
yes2.gif

Mississ dam ci przepis to sprobujesz zrobic cala karpatke jak ja razem z kremem (z maka pszenna i ziemniaczana) :) ja wiem ze jak zrobilam karpatke i krem to mi mowili nawet ze lepszy niz ten z opakowan i w ogole wszystkim zawsze smakowala:) ojej ja chyba zrbie jeszcze jutro karpatke:)

o racuchy:) przypomnialas mi Aschlee :) ja robilam w weekend nalesniki ale normalnie nie chcialy mi wyjsc.... :/ wyszly takie bardziej chrupiace i puszyste a ja lubie takie mieciutkie i cieniutkie:/

za to racuchy mi wychodza:) i dzis musze je zrobic:))))

a wiecie na co mialam wczoraj smaka??
uwazajcie... na chleb zzzz ...... KONSERWA:) nie z wedlina, kielbasa a z konserwa:) hehe

reklama
julia mój mąż uwielbia a ja jeszcze nigdy nie robiłam :zawstydzona/y: zapodasz sprawdzony przepis?

AnnaMaria to ja też poproszę przepis :tak:

ja poprałam i poprasowałam koszule męża, zjadłam obiad i leżę... mam tyle rzeczy do zrobienia, ale to trzeba na siedząco, a mi się wtedy brzuch napina :-( o szydełku nie wspomnę :-(

Aschlee tylko nie racuchy :no: mi się tak chce racuchów drożdżowych lub naleśników....

Do góry