reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

AnnaMaria niedoborem zelaza sie nie przejmuj bo on w ciazy czesto sie przytrafia ale to nie problem bo dostaniesz w tabletkach i po klopocie:tak:

Maz mi zrobil prezent wlasnie mi sie pochwalil.Stwierdzil ze ja nie chce na razie nic dla Maluszka kupowac to on zaczyna powoli.Ja jakos wole byc ostrozna i wstrzymac sie z zakupami:sorry:

reklama
:)
Aschlee, Mychunia - jakos mniej sie stresuje po wczorajszej wizycie:) i juz nie odliczam dni do nastepnej wizyty:)) jestem jakos spokojniejsza ze bedzie wszystko odbrze:))

A moi rodzice wczoraj zaoferowali ze kupia wozek... no ciekawe czy kupia:) (ale mowili ze dopiero pod koniec ciazy albo jak urodze bo mama mowila ze wczesniej nie ma co zapeszac i kupowac - a szybko kupia - pojada do sklepu wybiora i kupia... ja tez nie lubie sie dlugo zastanawiac na kupnem rzeczy:)
co do rzeczy to sama wstrzymam sie co najmniej do przyszlego roku... dopiero wtedy ruszymy z kupowaniem:)

Anna
To fajnie ze wozek rodzice kupia co jak co ale to duzy wydatek jest :-)

Aschlee
Co kupil pochwal sie :-D

A ja mam prawie wszystko po Jasku. Chyba ze bedzie dziewczynka ale w to mega watpie choc strasznie bym chciala. Tylko bodziaki pajace i rejtuzki do 74 musze kupic nowe :-) a i gondole do quiniego bo mam spacerowke tylko i nosidelko. Takze malo przyjemnosci mnie czeka ;-)

Jazza
Nie odpowiedzialas ;-):p

Jazza
Haha ok ok to cie nie ciagne juz za jezyk ;-):p i mam nadziejw ze juz niedlugo bedziesz krzyczec ze azczescia ;-)

Hmm obejrzalabym jakis dobry film ale nic mi nie przychodzi do glowy na co bym miala ochote hmm

Ja jak corcia byla mala to marzylam o chuscie bo jakos tak wygodniej mi sie wydawalo niz na rekach nosic ale jakos ciezko mi bylo myslec ze mialabym ponad 200zl za chuste dac.A on kolo pracy ma sklep z dzieciecymi rzeczami i mowi ze na przerwie z ciekawosci poszedl zobaczyc co tam maja i przypomnialy mu sie moje slowa o chuscie...Ja tez jakos tak mysle ze jak bede chciala cos kupowac to dopiero kolo 20 tc a nie moze i nie wierze w przesady ale po co juz ma to wszystko lezec

Ja mam chuste i zrobilam z niej parawan nad morze :p kompletnie mi nie odpowiadala ale to napewno kwestia wygody kazdego z osobna. Moja byla dziwna taka dosc hmm twarda i to mnie w niej wkurzalo. Jak sie nia obwiazalam to wygladalam jak smok :-D:-D ale moze sprobuje zrobic sobie sama kupujac miekki material i troche ja modyfikujac :-)

Anna
Ja nie. Mialam chodzic w pierwszej ciazy ale niestety nie zdarzylam. A pozniej szlajalam sie po szpitalach wiec nie bylo kiedy. Ale w pierwszej ciazy bardzo chcialam. Teraz to juz chyba mi to nie potrzebne . A ty bedziesz chodzic? Chetnie poslucham relacji jak tam jest :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry