reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

AnnaMaria niedoborem zelaza sie nie przejmuj bo on w ciazy czesto sie przytrafia ale to nie problem bo dostaniesz w tabletkach i po klopocie:tak:

Maz mi zrobil prezent wlasnie mi sie pochwalil.Stwierdzil ze ja nie chce na razie nic dla Maluszka kupowac to on zaczyna powoli.Ja jakos wole byc ostrozna i wstrzymac sie z zakupami:sorry:

reklama
:)
Aschlee, Mychunia - jakos mniej sie stresuje po wczorajszej wizycie:) i juz nie odliczam dni do nastepnej wizyty:)) jestem jakos spokojniejsza ze bedzie wszystko odbrze:))

A moi rodzice wczoraj zaoferowali ze kupia wozek... no ciekawe czy kupia:) (ale mowili ze dopiero pod koniec ciazy albo jak urodze bo mama mowila ze wczesniej nie ma co zapeszac i kupowac - a szybko kupia - pojada do sklepu wybiora i kupia... ja tez nie lubie sie dlugo zastanawiac na kupnem rzeczy:)
co do rzeczy to sama wstrzymam sie co najmniej do przyszlego roku... dopiero wtedy ruszymy z kupowaniem:)

Anna
To fajnie ze wozek rodzice kupia co jak co ale to duzy wydatek jest :-)

Aschlee
Co kupil pochwal sie :-D

A ja mam prawie wszystko po Jasku. Chyba ze bedzie dziewczynka ale w to mega watpie choc strasznie bym chciala. Tylko bodziaki pajace i rejtuzki do 74 musze kupic nowe :-) a i gondole do quiniego bo mam spacerowke tylko i nosidelko. Takze malo przyjemnosci mnie czeka ;-)

Jazza
Nie odpowiedzialas ;-):p

Jazza
Haha ok ok to cie nie ciagne juz za jezyk ;-):p i mam nadziejw ze juz niedlugo bedziesz krzyczec ze azczescia ;-)

Hmm obejrzalabym jakis dobry film ale nic mi nie przychodzi do glowy na co bym miala ochote hmm

Ja jak corcia byla mala to marzylam o chuscie bo jakos tak wygodniej mi sie wydawalo niz na rekach nosic ale jakos ciezko mi bylo myslec ze mialabym ponad 200zl za chuste dac.A on kolo pracy ma sklep z dzieciecymi rzeczami i mowi ze na przerwie z ciekawosci poszedl zobaczyc co tam maja i przypomnialy mu sie moje slowa o chuscie...Ja tez jakos tak mysle ze jak bede chciala cos kupowac to dopiero kolo 20 tc a nie moze i nie wierze w przesady ale po co juz ma to wszystko lezec

Ja mam chuste i zrobilam z niej parawan nad morze :p kompletnie mi nie odpowiadala ale to napewno kwestia wygody kazdego z osobna. Moja byla dziwna taka dosc hmm twarda i to mnie w niej wkurzalo. Jak sie nia obwiazalam to wygladalam jak smok :-D:-D ale moze sprobuje zrobic sobie sama kupujac miekki material i troche ja modyfikujac :-)

Anna
Ja nie. Mialam chodzic w pierwszej ciazy ale niestety nie zdarzylam. A pozniej szlajalam sie po szpitalach wiec nie bylo kiedy. Ale w pierwszej ciazy bardzo chcialam. Teraz to juz chyba mi to nie potrzebne . A ty bedziesz chodzic? Chetnie poslucham relacji jak tam jest :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry