reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Julia
Jak tam dzionek mija? Cora sie dobrze czuje ?

Malusiolki dawno nie bylo. Hop hop??

Malena co tam u Ciebie?

Majdaczku
Wiem ze sie zegnalas ale moze nas podczytujesz czasem... mam nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie i sie trzymasz. Caluje mocno :-*

reklama
Annomario pamietam jak opowiadalas no mam nadzieje ze bedzie sie lepiej miedzy wami ukladalo;-)
Annomaria to niech sie dowiedza rodzice jak z tym jest kupnem bo czasami trzeba czekac za wozkiem pare tygodni;-)

Aschlee a jaki prezent zrobil ? Kupil juz cos?;-)
Rozumiem twoja ostroznoscl

Miss dlatego ja duzo sprzedalam po corce by miec znow frajde;-)
Corka dobrze chyba;-) zaraz jade po nia do przedszkola...
M wraca do domku i karpatke sobie zazyczyl;-) wiec pieke

Malusiolka zaglada na ciaze staraczek 2013 tu raczej nieeee

Aha
Dobrze ze corcia dobrze :-) karpatka???!!!! Mniammmmmmm ja nie umiem jej robicc. Robilam z pudelka i masa zawsze mi wyplywala :-( a ja tak uwielbiam. I nawet w cukierni nie maja zeby kupic

A ja umiem karpatke robic :))) a musze chyba na weekend zrobic bo smaka mi robicie choc pewnie zjem troche a reszte moj maz:)

a na ta szkole rodzenia to moge sama chodzic? czy musze z mezem? on nie da rady bo taka praca a u nas w szpitalu jest za darmo szkola rodzenia:)

Anna
Mysle ze sama mozesz chodzic :-)

Dziewczyny dajcie ktoras przepis moze sprobuje z waszych przepisow i cos wyjdzie. Ja chyba z 5 lat temu ostatnia robilam :-\ za to umiem robic torty :-) biszkopty super mi wychodza a karpatke ubostwiam i nie umiem :-\

Julia kupil taka chuste tt_nairobi_155_2.jpgciesze sie bo widze ze bardzo sie cieszy i juz nie moze doczekac sie kruszynki ale jakos tak chyba z nim pogadam zeby sie wstrzymac z tymi zakupami

Załączniki

• tt_nairobi_155_2.jpg
    tt_nairobi_155_2.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Mississ ja mam super przepis ale w domu w notesiku:) jutro ci napisze jesli chcesz:) i mi zawsze wychodzi - mimo ze ja nie umiem ani tortow ani biszkoptow piec:)

Do góry