reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julia
Jak tam dzionek mija? Cora sie dobrze czuje ?

Malusiolki dawno nie bylo. Hop hop??

Malena co tam u Ciebie?

Majdaczku
Wiem ze sie zegnalas ale moze nas podczytujesz czasem... mam nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie i sie trzymasz. Caluje mocno :-*

reklama
Annomario pamietam jak opowiadalas no mam nadzieje ze bedzie sie lepiej miedzy wami ukladalo;-)
Annomaria to niech sie dowiedza rodzice jak z tym jest kupnem bo czasami trzeba czekac za wozkiem pare tygodni;-)

Aschlee a jaki prezent zrobil ? Kupil juz cos?;-)
Rozumiem twoja ostroznoscl

Miss dlatego ja duzo sprzedalam po corce by miec znow frajde;-)
Corka dobrze chyba;-) zaraz jade po nia do przedszkola...
M wraca do domku i karpatke sobie zazyczyl;-) wiec pieke

Malusiolka zaglada na ciaze staraczek 2013 tu raczej nieeee

Aha
Dobrze ze corcia dobrze :-) karpatka???!!!! Mniammmmmmm ja nie umiem jej robicc. Robilam z pudelka i masa zawsze mi wyplywala :-( a ja tak uwielbiam. I nawet w cukierni nie maja zeby kupic

A ja umiem karpatke robic :))) a musze chyba na weekend zrobic bo smaka mi robicie choc pewnie zjem troche a reszte moj maz:)

a na ta szkole rodzenia to moge sama chodzic? czy musze z mezem? on nie da rady bo taka praca a u nas w szpitalu jest za darmo szkola rodzenia:)

Anna
Mysle ze sama mozesz chodzic :-)

Dziewczyny dajcie ktoras przepis moze sprobuje z waszych przepisow i cos wyjdzie. Ja chyba z 5 lat temu ostatnia robilam :-\ za to umiem robic torty :-) biszkopty super mi wychodza a karpatke ubostwiam i nie umiem :-\

Julia kupil taka chuste tt_nairobi_155_2.jpgciesze sie bo widze ze bardzo sie cieszy i juz nie moze doczekac sie kruszynki ale jakos tak chyba z nim pogadam zeby sie wstrzymac z tymi zakupami

Załączniki

• tt_nairobi_155_2.jpg
    tt_nairobi_155_2.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Mississ ja mam super przepis ale w domu w notesiku:) jutro ci napisze jesli chcesz:) i mi zawsze wychodzi - mimo ze ja nie umiem ani tortow ani biszkoptow piec:)

Do góry