reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Aha. Ale kropelki na katar powinny pomoc. Inhalator jest zarebisty. Powiem ci ze ja nie chcialam kupowac bo to ponad 100 zl ale jak jasko mi chorowal to kupila. W koncu i to jest mega. Nawet sama sol fizjologiczna duzo daje. A w zestawie sa maseczki dla dzieki i doroslyvh i nawet smoczek z inhalatorem wbudowanym :-)

reklama
Na katar na kaszel. Julia jak np moj kaszle daje mu do inhalatora mukosolvan z apteki albo pulmikort na recepte. 3 dni i po kaszlu. A po inhalacji przy suchym dzien i juz sie pieknie odrywa. Ja jestem mega zadowolona. Juz dwa lata go mam bo kuzynka mi polecila i teraz sie ciesze ze mlody bedzie mial w smoczku :-) z katarkiem bede walczyc wlasnie sola fizjologiczna u dzidziora.

Inhalator super sprawa, ale jeśli komuś szkoda wydac tą stówkę to można pokombinować "babciną metodą" - wdychać parę z gorącego naparu, a dodatkowo zakryć się jakimś ręcznikiem, żeby ta para za dużo nie uciekała :p

Julia
Ja mam tłokowy firmy rossmax. W aptece kupowalam.

Bbrr jakos zimno mi bbrr ta pogoda jesienna gwizdzi za oknem bbbrrrr dobtze ze jrszcze 3 dni w domku :-) w czwartek ide do gina po luteine jeszcze. Ale nie umawiam sie narazie na wizyte na ten tydzien bo moze jrszcze nawet pecherzyka nie byc. Wiec za poltora tygodnia ide. Najwazniejszr ze dzis juz plamien nie mam ani brudzen. Piekny kremowy czysty kolor :-D zrobilam bete jutro bedzie. Mam nadzieje ze bedzie ok

U mnie tez zimmmmmmno i do od rana leje jak nie wiem...juz strumienie ulicami plyna:baffled: nie lubie takiej pogody. Byle do lata :-D

reklama
Do góry