reklama
mąż jutro o 4 jedzie na delegacje za Wrocław i dzwonił, że najwcześniej będzie w domu po 20 :-( jak ja nie lubię tych jego wyjazdów
wczoraj ustaliliśmy, że do 20 października kupimy wszystko czego nam brakuje żeby potem mieć głowę spokojną :-)
dziś przejrzałam rzeczy od siostry, które mi dała po moim chrześniaku i stwierdzam, że oprócz jakiegoś jednego dresiku i śpiworka ciuszki mam :-) do wyboru do koloru w rozmiarze 62, 68 i 74
wczoraj ustaliliśmy, że do 20 października kupimy wszystko czego nam brakuje żeby potem mieć głowę spokojną :-)
dziś przejrzałam rzeczy od siostry, które mi dała po moim chrześniaku i stwierdzam, że oprócz jakiegoś jednego dresiku i śpiworka ciuszki mam :-) do wyboru do koloru w rozmiarze 62, 68 i 74
Ostatnia edycja:
Hanaśmietana
Fanka BB :)
zrobilam bete jutro bedzie. Mam nadzieje ze bedzie ok
no to odpalam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Dzieki dziewczyny :-)
Spac mi sie chce i sikac nie wiem cxy pecherza sobie nie przeziebilam jutro wyniki sobie zrobie.
Mam nadzieje ze jutro wynik bedzie tez taki ladny
Spac mi sie chce i sikac nie wiem cxy pecherza sobie nie przeziebilam jutro wyniki sobie zrobie.
Mam nadzieje ze jutro wynik bedzie tez taki ladny
Miss no ciekawe jaki wynik bedzie;-) ale napewno prawidlowy;-)
Placuszki zaliczone, jeszcze mama z bratem sie zalapala;-)
E
I tata z mama zgodzili mi pomoc i moge wrocic do pracy;-) czyli 3 pazdziernika ide do pracy;-) zarobie sobie dodatkowo na remoncik;-)
Placuszki zaliczone, jeszcze mama z bratem sie zalapala;-)
E
I tata z mama zgodzili mi pomoc i moge wrocic do pracy;-) czyli 3 pazdziernika ide do pracy;-) zarobie sobie dodatkowo na remoncik;-)
kornelia1802
Fanka BB :)
Mississ napewno beta będzie piękna
Julia smaka narobiłaś na placki, teraz i ja chyba muszę zrobić, a mam w planach na dziś jeszcze produkcję sosu słodko-kwaśnego na zimę...;-);-)
Julia smaka narobiłaś na placki, teraz i ja chyba muszę zrobić, a mam w planach na dziś jeszcze produkcję sosu słodko-kwaśnego na zimę...;-);-)
reklama