reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mąż jutro o 4 jedzie na delegacje za Wrocław i dzwonił, że najwcześniej będzie w domu po 20 :-( jak ja nie lubię tych jego wyjazdów :wściekła/y:

wczoraj ustaliliśmy, że do 20 października kupimy wszystko czego nam brakuje żeby potem mieć głowę spokojną :-)

dziś przejrzałam rzeczy od siostry, które mi dała po moim chrześniaku i stwierdzam, że oprócz jakiegoś jednego dresiku i śpiworka ciuszki mam :-) do wyboru do koloru w rozmiarze 62, 68 i 74 :-D

Ostatnia edycja:
Kasik w takim razie trzeba to miec;-)

Mychunia pewnie lepiej na spokojnie kupic i czekac na narodziny;-)
Piekna sprawa z ciuszkami;-) dziecko tak szybko wyrasta ze masakra...

Miss no to kciuki za kolejna bete;-)

Miss no ciekawe jaki wynik bedzie;-) ale napewno prawidlowy;-)

Placuszki zaliczone, jeszcze mama z bratem sie zalapala;-)
E
I tata z mama zgodzili mi pomoc i moge wrocic do pracy;-) czyli 3 pazdziernika ide do pracy;-) zarobie sobie dodatkowo na remoncik;-)

Mississ napewno beta będzie piękna :)
Julia smaka narobiłaś na placki, teraz i ja chyba muszę zrobić, a mam w planach na dziś jeszcze produkcję sosu słodko-kwaśnego na zimę...;-);-)

reklama
Do góry