reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mnie zaraz rozerwie z nerwow .. jestem tak wsciekla ze mi sie chce plakac krzyczec i trzese sie cala z nerwow .. nie chce tu pisac o tym ale tak po krotce to moj p nie ma juz ojca a ja nie bede miec tescia .. jutro ide z nim na wojne . Jak mozna byc takim chu..jem dla wlasnej rodziny !!!! Brak slow ...

reklama
Wwatpliwosci
Kochana moja co sie stalo? :-( a no mowilas ze nie chcesz pisac o tym na forum. &&& trzymam za szybkie rozwiazanie sprawy ale w taki sposob by nikt nie tracil ojca ani tescie. Przemysl na spokojnie co sie stalo i usiiadzcie razem z p i znajdzcie jakies rozwiazanie &&&&&.

Witam sie poniedzialkowo :-)

Dzień dobry :-) ja już w pracy :szok: rano jak budzik dzwonił to pomyślałam, ze chyba źle go nastawiłam bo ciemno było jak w... :szok::szok::szok::szok::szok:

watpliwoscia czasem nie ma sensu szarpać sobie nerwów. oby wszystko się ułożyło &&&&&

jazza
jaki mój czerwiec??? nasz czerwiec :-):-):-):-):-)

Witam z rana:-D

Malena za chwile bede miala te przyejmnosc wstawania yak wczesnie:/
Milej pracy

Watpliwosci no to masakra!!!!
No mam nadzieje ze jednsk tsk zle sie nie skonczy!!! Daj pozniej znac

Ja uciekam mloda szykowac do przedszkola....

Milego dnia;-)

Witam się i ja, tez już od 7 w pracy... :-( Wczoraj do późna oglądaliśmy wyczyny Polaków a rano ciężko wstać :p A pogoda iście jesienna.... Kiedy to lato uciekło??:szok:

Jazza dzięki za &&& :) Również trzymam za Ciebie :)

reklama
Witam sie porannie :-)

Malena no tak tak nasz czerwiec hahah tylko ktorego roku :-D

Watpliwosci mimo wszystko trzymam kciuki, aby sprawa sie szybko rozwiazala pomyslnie

Pogoda dzis ble typowo jesienna... ale humor dopisuje dzis wyjatkowo :-D
uciekam do pracy kochane, bo mam mase rzeczy, a szefowa wyjechala sobie zagranice i wiele mam na glowie przez to haha ktos musi pracowac zeby kolejny urlop mogl miec ktos :-D

Milego dnia ;-)

Do góry