reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Mnie zaraz rozerwie z nerwow .. jestem tak wsciekla ze mi sie chce plakac krzyczec i trzese sie cala z nerwow .. nie chce tu pisac o tym ale tak po krotce to moj p nie ma juz ojca a ja nie bede miec tescia .. jutro ide z nim na wojne . Jak mozna byc takim chu..jem dla wlasnej rodziny !!!! Brak slow ...

reklama
Wwatpliwosci
Kochana moja co sie stalo? :-( a no mowilas ze nie chcesz pisac o tym na forum. &&& trzymam za szybkie rozwiazanie sprawy ale w taki sposob by nikt nie tracil ojca ani tescie. Przemysl na spokojnie co sie stalo i usiiadzcie razem z p i znajdzcie jakies rozwiazanie &&&&&.

Witam sie poniedzialkowo :-)

Dzień dobry :-) ja już w pracy :szok: rano jak budzik dzwonił to pomyślałam, ze chyba źle go nastawiłam bo ciemno było jak w... :szok::szok::szok::szok::szok:

watpliwoscia czasem nie ma sensu szarpać sobie nerwów. oby wszystko się ułożyło &&&&&

jazza
jaki mój czerwiec??? nasz czerwiec :-):-):-):-):-)

Witam z rana:-D

Malena za chwile bede miala te przyejmnosc wstawania yak wczesnie:/
Milej pracy

Watpliwosci no to masakra!!!!
No mam nadzieje ze jednsk tsk zle sie nie skonczy!!! Daj pozniej znac

Ja uciekam mloda szykowac do przedszkola....

Milego dnia;-)

Witam się i ja, tez już od 7 w pracy... :-( Wczoraj do późna oglądaliśmy wyczyny Polaków a rano ciężko wstać :p A pogoda iście jesienna.... Kiedy to lato uciekło??:szok:

Jazza dzięki za &&& :) Również trzymam za Ciebie :)

reklama
Witam sie porannie :-)

Malena no tak tak nasz czerwiec hahah tylko ktorego roku :-D

Watpliwosci mimo wszystko trzymam kciuki, aby sprawa sie szybko rozwiazala pomyslnie

Pogoda dzis ble typowo jesienna... ale humor dopisuje dzis wyjatkowo :-D
uciekam do pracy kochane, bo mam mase rzeczy, a szefowa wyjechala sobie zagranice i wiele mam na glowie przez to haha ktos musi pracowac zeby kolejny urlop mogl miec ktos :-D

Milego dnia ;-)

Do góry