reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się z wieczora ....

Jak zawsze podczytuję i jak co dzień ostatnimi czasy aplikacja w tel nie działa.Ściągam nową,staram się zalogować,każde mi się na nowo rejestrować i tak w kółko ... już napisałam do administratora grr ... wczoraj nawet udało mi się zarejestrować pod innym loginem ale i tak tylko mogłam czytać posty ... wyczytałam na stronce z aplikacją bb że jakąś aktualizacje zrobili we wrześniu ... no a ja po sformatowaniu tel na nowo nie mogę pobrać ... a to ułatwia mi życie ... niż wchodzenie na stronkę na kompie .... zobaczymy ....

Widzę że szalejecie w kuchni ... na smakołyki to czasu mi brak niestety ... zaraz lecę się ogarniać na jutro ... i obiadek jeszcze mam w planie zapdać coby jutro przy garach nie stać bo mezu do stolicy jedzie na szkolenie ... więc na szybko pierś z kurczaka w warzywach ...

U mnie nic ciekawego ... jak to w poniedziałek , dużo pracy ... jeszcze koleżanka kolejny tydzień na zwolnieniu i tak ooo ....
Jutro może będzie paczusia z apteki ... bo już dziś do wysłania przygotowali ....

Missiis dobrze że plamienie ustało .

Jula termin @ trudny do stwierdzenia ... bo z cykli 28 dniowych ... zmixowało się teraz np na 37 ... więc już nic nie wiem :-(

Aschle jak samopoczucie ?
Kornelia,Hana ... witajcie .......

Aschlee racuchy?;-) mniam mniam;-)

Anula88 wiesz co to mozemy wpisac 30 dni cyklu i wyliczyc date, jak zawsze mialas mniej wiecej takie same dlugie cykle, czasem zdarzaja sie dluzsze...
No wspolczuje twgo problemu z BB bo ja juz niewyobrazam sobie niemiec tej aplikacji;-)
Kochana jak ja wroce do pracy to tez moge zapomniec o gotowaniu choc specem nie jestem w kuchni hehe

Hana ale co jak robie racuchy czy krem z dyni?

Anula88 a to roznie bywa jak chodze dluzej to boli brzusio...ogolnie to nie jest zle.Spac mi sie ciagle chce.Wstaje i za 20 minut moglabym znowu isc spac ;-)jedyne co wlasnie czasem budzi moj niepokoj to pobolewanie brzucha ale staram sie nie panikowac:tak:

Mychunia kurcze bidulko sporo musisz sobie odmowic:baffled: ale nadrobisz po porodzie:tak:

Miss pecherz? To dzidziol sie rozpycha;-)

Aschlee no mam nadzieje ze za chwile bol brzucha minie i bedzie spokojniej;-)

Ja dzis na odrosty farbe nalozylam...
Kurde corka obudzila sie niedawno i mowila ze brzuszek ja boli...akcesoria juz sa kolo lozka, bo niby z opowiadan Meli kolezanka z przedszkola wymiotowala;/ mam nadzieje ze wieczor bedzie spokojny!!!

Milej nocki kochane;-)

Sprawe przemilczelismy ale na kontakt z nami normalny niech w ogole nie liczy ...
Nie napisze tu bo nie wiadomo kro czyta ...

denerwuje sie tym piatkiem ... juz sie boje tego gina ... ;() :eek:

reklama
Julia ja dzielnie do tej pory walczyłam ze swoimi przetworami a teraz wykąpana w łóżku nadrabiam zaległości na forum :) Mam nadzieję, że z córcią ok, bo teraz te głupie wirusy panują, u nas w pracy chyba każdy przechorował już w tamtym tygodniu....

Anula dziękuję za powitanie :)

Mychunia szczerze współczuję, ale dla wyższego dobra warto się poświęcić, my kobietki musimy być silne :) Oby do porodu, bo najważńiejsze zdrowie Twoje i maleństwa, a potem sobie odbijesz :-D

Do góry