reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

MisiaMonisia jak dobrze kojarze to zalezy jak duza jest firma... bo u mnie firma zatrudnia pare tysiecy osob i cale l4 ciazowe firma mi przelewala wiec niemusialam czekac na laske z Zusu;-)

Tabasia a mi sie wydaje ze malo jest pisane ale moze dlatego ze ja ciagle na bierzaco;-)

W koncu postanowilam oddac suknie do komisu moze tam sie uda sprzedac;-) trzymajcie kciuki

reklama
Julia wczoraj to byl przerob :)) zagladalam z pracy ale z odpisywaniem gorzej. Dzis tak samo zreszta...
Ok ide spac. Musze przespac mdlosci bo inaczej puszcze pawia :( :( :(

Spokojnych nocek ;)

Julia nie kochana nie pracuje w przedszkolu tylko w szkole podstawowej prywatnej. Z wyksztalcenia jestem miedzy innymi (pisze miedzy innymi, bo troche tego zrobilam haha) jestem nauczyeielem historii, ale pracuje jako prawa reka wlascicielki ;-)

Shawty a ja uwazam, ze powinnas powiedziec rodzicom i ze moze najpierw ich reakcja nie bedzie taka jak sobie wymarzylas, ale po malu wszystko do nich dotrze i zobacza, ze wlasnie tego chcecie i to Was uszczesliwia. Ja w pierwsza ciaze zaszlam jak mialam 24 lata.. to nie byl odpowiedni czas, bo konczylam studia i bylam wtedy przed wielka szansa, a tu ciaza... mojemu ojcu nie powiedzialam.. chcialam czekac z ta wiescia do 12 tygodnia, ale nie doczekalam... ja mysle, ze nasze zycie to nasza sprawa i to my mamy byc szczesliwi, a nie rodzice.. oni w koncu zrozumieja.. tylko trzeba im czasu.....
Ja zawsze chodzilam i chodze swoimi drogami, a moj M ze mna haha. Moja przyszla tesciowa jak sie dowiedziala jaki slub chcmey wziac, z enie koscielny tylko cywilny, ze skromny i tak naprawde tylko, zeby sobie przysiadz to o malo na zawal nie zeszla i oczywiscie powiedziala, ze sie nie zgadza.. tak samo jak moj ojciec.. to my wtedy, z ejak tak to moga nie przychodzic w ogole, a za slub i tak sami placimy, wiec mnie to obojetne tak naprawde... bo to nasze zycie i mamy prawo przezyc je tak jak chcemy.

AnnaMaria wspolczuje braku kontaktow z rodzicami.. ja mam tez skomplikowana historie.. moja matka zostawila mnie i ojca jak bylam mala... nie chciala mnie itd... zawsze dawala mi to odczuc...miala inne plany.. pojawiala sie co jakis czas w moim zyciu... pila bila mnie (coz tak to prawda i matka i byly narzeczony byli do tego zdolni.. ale szkoda o tym mowic) itd... i nigdy sie mna nie interesowala... odeszla do innego faceta, z ktorym ma dziecko itd... i wcale nie wyszla na prosta... wyraznie dalam jej do zrozumiena, ze nie chce miec z nia nic wspolnego i nie mam.. zyje swoim zyciem i jestem szczesliwa... nie widzialam jej kilka lat juz i dobrze mi z tym.. czasem tak po prostu sie uklada.. a ja mam takie wspomnienia z dziecinstwa, ze wole o nich nie mowic... dlatego tak pragne zalozyc wlasna rodzine.. moje dzieci bedamialy cieply rodzinny dom... zadbam o to... moj M tez jest z rodziny ze sie tak wyraze „patologicznej” i pragnie tego co ja...
Moj ojciec tez mial i ma wiele „ale” do mojego narzeczonego, ale wyraznie dalam mu do zrozumienia, ze jestem szczesliwa i ze bede z M mimo wszystko.. wiec odpuscil... oczywiscie robi przytyki rozne, ale nie przejmuje sie tym. Ja i M jestemsy szczesliwi i tylko to sie liczy.

Mychunia piekny brzusio :-)

LilliMarlene kciuki zaciskam za jutrzejsza wizyte :-)

Mississ morda mi sie cieszy dzieki Tobie caly dzien :-D

Dobranoc kochane :-)

Dzień dobry:-) widzę, że dziś pierwsza jestem:-) dziś nikt nie testuje?? żadnych nowych miłych nowin??

u mnie 17 dc, nic się nie dzieje. wczoraj w pracy dopadła mnie jakaś gorączka - strasznie się czułam i już myślałam, że jakieś choróbsko chce mnie dopaść ale dziś już jest ok :-)

miłego dnia :-)

Witajcie wszystkie Staraczki i Mamusie :) chciałabym do Was dołączyć :)
Jestem 1,5 miesiąca po ślubie i staramy się o dzidzię :) właśnie zaczęłam 2-gi cykl wspomagany duphastonem, mam nadzieję, że niedugo będę mogła zobaczyć upragnione 2 kreseczki :))

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)

Hello :-)

Jazza
Kochana ty moja hehe szalona :-) ja dla ciebie miejsce juz szykuje na czerwcowkach!:-) i dla maleny watpliwosci julci i calej reszty! No dziewczyny zamykamy ten watek czerwcoweczkami :-D
Jazza kochanie biedna moja ile ty przeszlas w zyciu to smutne bardzo jest. Wydaje mi sie ze chyba silniejsza osoba jestes po takich przezyciach co? Rowna z ciebie babka jest!!!:-)

Dzisiaj mam termin @ boje sie cholernie ale tempka wzrosla mocno dzis najwyzej 36'9 a mierzona godzine wczesniej bo spac nie moglam ;-) zyta u gina juz umowiona :-)

Termin mam wyliczony na 1 czerwca haha :-D juznapisalam do admina zeby zalozyl czerwcowki :-)

Asiaszw
Mam pytanko do Ciebie jak cie bolal brzuch bralas nospe i magnez i lutke tak? Mnie pobolewa po pracy i to dosc mocno i rano tez dzis wiec biore od wczoraj magnez i dzisiaj nospe jeszcze kupie.

Kornelia
Witaj:-) rozgosc sie i zycze szybkiego zafasolkowania:-)

Ostatnia edycja:
Miss to dbaj o siebie niewysilaj;-) a ty mozesz isc od razu na l4?
Piekna data dzien dziecka;-) to kiedy wizyta?

Zouza niepowiedziane ze sami;-)
Podaj date wpisze cie na liste;-)

Kornelia witam i zapraszamy do dyskusji podaj date wpisze na liste staraczek;-)

Lili i jak kochana zrobilas test? &&&&&&&

Watpliwosci a jakies wspomagacze bierzesz ze tak duzo masz sluzu?

Milego dnia ja kolejny raz jade do sadu mam nadzieje ze bedzie ok;-)

reklama
Do góry