reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Przepraszam was ze swirowalam. Wczoraj naprawde juz sie pogodzilam z tym ze nie wyszlo a tu o. Poprostu za oblakana to mnie wzieli ale w pociagu .... hehe :-)

Julia
On jest mocniejszy niz na zdjeciu. I dlatego w szoku rano ciezkim bylam bo mialam ostatni test i se mysle a co mi tam!

W ogole nie mialam zadnych objawow ciazy procz tego ze mnie od 3 dni mdli z reszta pisalam ze to pewnie po salatce. A tak cyc mnie nawet nie boli ani brzuch. Sikam czesciej ale myslalam ze pecgerz przeziebiony. W szoku jestem poprostu w szoku. Oby sie tylko utrzymalo i minelo tein @. Widzicie wywolac owu ciezko u mnie ale jak juz sie wywola to sie udaje. :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie;-)

U nas ladna pogoda sie zapowiada a ja do sadu lece;/

Od rana takie ladne wiesci sa...mam nadzieje ze za pare dni bedziemy tez sie cieszyc z waszych tescioszkow;-)

Shawty i jaka beta wyszla?

Ostatnia edycja:
Miss - serdeczne gratulacje !! :)))

A mi sie urlop konczy. Jutro planowana @ ale ani plamienia ani spadku temp. Co prawda temp w ostatnich dniach 36,8 - 36,93 - 36,74 - 36,77 z dziś .. Ale jakoś staram się nie nakrecac. Bóle podbrzusza mam - ale zawsze mam przed @ wiec to niemiarodajne. Krzyż mnie pobolewa - ale mam problemy z nerkami więc czasami i tak boli ;) kabanosy zagryzam czekoladą - ale to też juz mi sie zdarzało ;) .. Także jak nie przyjdzie @ - jutro testuje :)

Miłego dnia :)

reklama
Do góry