reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Shawty - no i wlasnie wtedy potrzeba osob ktore toba potelepia i powiedza wszystko bedzie dobrze... chyba wydaje mi sie ze niby to tylko slowa ale jednak cos daja:)

ja mialam sytuacje juz takie ze czulam sie sama na tym swiecie i tak jak Malena mowi mowilam i myslalam o tych rzeczach typu pod tir tyle ze u mnie moze nie bylo tak daleko od slow do czynow :p ALE JESTEM ZDROWA NA UMYSLE :p mimo wszystko dalam rade :) mam silna psychike wydaje mi sie:) choc czasem slabnie na chwile :) czlowiek wtedy traci cierpliwosc jak ma dola...

Watpliwosci - fajnie gdyby mozna bylo wejsc na chwile w przyszlosc i zobaczyc ze wszystko jest ok i ze jest dzidzi cala i zdrowa choc na sekunde - wtedy chyba byloby wiecej wiary i cierpliwosci ze sie uda :)

Ostatnia edycja:
Potrzeba osób, które Tobą potrząsną i powiedzą, 'dziewczyno, nie tędy droga, sama się zamęczysz. Spróbuj zrobić tak czy tak, bo inaczej to nic dobrego nie wyjdzie. Głowa do góry, gdzieś tam na górze masz zaplanowane wszystko" ;)

No ja chodze do ginekologa i mi nie odpowiedzial na to pytanie jednoznacznie .
Z reszta nie kazdego stac od razu na wszystkie badania. Szczegolnie ze dopiero teraz mam ubezpieczenie i jak przyjdzie karta to bede mogla zaczac robic reszte badan.

Shawty ja Cie nie chce urazic ale u mnie trwa juz to bardzo dlugo i wiadomosc ze nigdy nie bede mogla miec dziecka nie bedzie tak prosta do przyjecia jak to w jaki prosty sposob to napisalas.

Źle mnie zrozumiałaś, może właśnie poprzez odpowiednie badania okaże się w czym leży problem i uda się go usunąć. Jedynie to miałam na myśli.
Bo najprawdopodobniej tak jest.

reklama
A tak z innej beczki:)
ja dzis zaczynam pierwszy dzien kursu praktycznego - bede jezdzic autem:)) mam nadzieje tylko ze nie puszcze pawia na instruktora ... gorzej jak mnie glod przycisnie - a wtedy paw murowany - chyba mu powiem - chwileczke musze cos zjesc ...

a egzamin wewnetrzny prawie nikt nie zdal - a ja zdalam - a poszlam na niego z mysla ze nie zdam i sa inne terminy a nie bede sie denerwowac i patrzcie zdalam:) a inni sie denerwowali i nic... w ogole mam bardziej wyje... ostatnio:))

a co do badan - to chyba lepiej zeby wyszlo cos (wiadomo najlepiej blahego) bo przynajmniej bedzie punkt zaczepienia...

Do góry