reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

AnnaMaria, pytałaś o dolegliwości. Powiem Ci tak, że gdybym chciała się usilnie czegoś doszukiwać to nie wiem czy bym znalazła. Boli mnie jedynie brzuch...
Tak to czuje się dobrze :)

reklama
Jazza
Kochana to smutne wszystko :-( juz pisalas czesc swojej historii bo pamietam :-( i mocno Cie tule. Tez po smierci Antosia mnie dali na sale z ciezarnymi a jak mi powoedzieli ze umarlrozplakalam sie na caly oddzial :-( musimy byc silne. Dziekuje za wsparcie! :-*
Ale ja odchodze bo nie bede sie czula juz tutajj swobodnie :-(

Miss kochana nie uciekaj stad!!!!! Nie waz sie!!!!
Ja Cie potrzebuje i dziewczyny;-)

Ja jestem tu zeby ci wspierac i kazda z Was;-)
Niechce mi sie debatowac nad tym jak powinas sie zachowywac to to twoja sprawa ja jestem od wspierania , kazdy moze sie tu wypowiedziec wiec fakt faktem ze czasami moze nam sie cos nie podobac...i nie sadze zeby to bylo w zlej intencji...kazda z nam jest inna i patrzy inaczej na pewne sprawy,
ale to jest tez czasami dobre poniewaz pokazuje inny punkt widzenia....

Wiele w zyciu przeszlas wiec pewnie stad takie nerwy sa...presja czasowa, brak owulacji...ja Cie rozumiem.

Wiec prosze Cie zostan badz soba;-) jestes panikara pomozemy Tobie !!
bedzie trzeba wesprzemy Cie , bedzie trzeba przez dupsko dostaniesz;-)

To tyle;-)

Jazza rowniez wiele w zyciu przeszlas i mam nadzieje ze los ci to wynagrodzi...pamietam pisalas tylko czasami czlowiek niewie czy dopytywac wiec stad to pewnie milczenie...

Ostatnia edycja:
hej hej:-)

miss
daj spokój! każdy pisze na forum o czym ma ochotę! w końcu jesteśmy na wątku starankowym, a nie piszemy o naprawie auta czy Bóg wie o czym innym!!! wpada tu nagle ktoś i ma najwięcej do powiedzenia - drażni mnie coś takiego!!! pisz ile chcesz :-) byłaś z nami, jesteś i zostaniesz, no chyba, że nie jesteś już sama :-p:-p

to teraz aj pomarudzę i porozczulam sie a co!!! od jutra zaczynam dupka :-) dzis 15 dc i bez jakichkolwiek oznak czegokolwiek.

miłego dnia :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Miss jakis czas temu zostalam zaatakowana na forum...i wiem jak slowa moga bolec...:-( niesadzilam ze tyle krzywdy robia...
Ostatnio masz ciezki czas, te testy oczekiwanie, maz , teraz forum wiem ze to wiele, ale mam nadzieje ze wszytko sie ulozy:**

Malena ja osobiscie tez uwazam ze slowa byly przykre w strone Miss...

Malena no zobaczymy co z tego bedzie trzymam &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
MotylkowaOna , Iwo , Mychunia (7cykl)

GRUDZIEŃ 2014 Anula1988 ewelina_shn

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) susel (16cykl)

MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl)

majdaczek14
[*] aniołek 9tc

Starające się: 9

WRZESIEŃ
Anula88 - @ 13.09

Blair87 - @ 17.09
Missiiss1301 -@ 18.09
LiliMarlene - @ 24.09
Malena100 - @ 27.09
Jazza - @ 28.09

PAŹDZIERNIK