reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie porannie :-)

Tinus fajny spontan ten wyjazd z mezem mielj zabawy Wam ;-)

Aschlee uwazaj na siebie kochana i dbaj o Was :tak:

Babydust trzymam kciuiki oby wszystko bylo dobrze :-)

Jołasia oby wszystko Wam sie ulozylo w tych sprawach ;-)

LilliMarlene zycze Ci aby byla niespodzianka mimo wszystko ;-)

Esha witaj i zycze powodzenia :-)

Watpliwosci mocno przytulam kochana :tak:

Asia kciuki za wizyte :-)

Shawty zagladaj czesciej kochana ja tez tylko czytam o dposiuje, bo sama niestety nie mam o czym pisac...

Julia wykorzystaj meza i trzymam kciuki kochana ;-)

Missiiss ja widze kreseczke kochana :-) i trzymam kciuki aby ciemniala :tak: i z gory przepraszam, ze razem na inny watek nie pojdziemy

Anula cudne wiesci i trzymam kciuki aby ciemnial bardziej:tak:

U nas piekny dzien sie zapowiada :-).. a poza tym to stara bida niestety.. ha chyba depresje mnie dopadla...

Milego dnia :-)

reklama
Miss no niewiem czy bedzie chcial sie z rana przytulac...wiesz jak facet reaguje mam dni plodne kochaj sie ze mna...
A jaki slux mam niemam pojecia...zaraz lookne;-)

Jazza u nas jest pochmurno;:/

Jula, to przecież nie zaczynaj tematu dni płodnych itp., tylko w odpowiedni sposób go zachęć do spędzenia czasu w łóżku ;) Mój po dłuższej nieobecności w domu (2-3dni) to na wszelkie miłości jest chętny :D

No wlasnie julcia :-) przywitaj go cieplo :-D pod prysznic razem idzcie i bara bara :-D nic nie mow nawet o plodnych tylko powied ze sie stesknilas ;-)

Jazza
Dasz rade dasz :-) ja czekam o ile samej mnie sie uda...

Anula
U ciebie ciemnieje :-) daj foty niech nasze oczy sie nasiesza :-D

:-*

Shawty19 no moj tez zawsze strasznie glodny przyjezdza....;-)
Ale on sie smial ostatnio ze cos za bardzo chetna jestem hehe, i zna powod;-)

Jazza daj tego slonka przyda sie;-)

Miss ogarnelam temat sluzu i jest mleczy kolor...co oznacza?
Ty to jestes moja encyklopedia;-);-);-)

Hej:))
Miss ja widze bladziocha:)))) gratki:*
Anula - gratuluje:*
Shawty kciuki trzymam a nuz sie uda:):*
Babybust - dobrze ze wszystko ok:)):*
Watpliwosci - kciuki mimio wsztystko:)):*
Julia - ja jak mialam mega rozciagliwy sluz to patrzac po testach owu i tempce owu byla pozniej kilka dni niz sluz wiec twoj maz zdazy:)):*

Kciuki za przyszle mamusie i starajace sie :))
Witam tez nowe:))

Julia
Jaka encyklopedia hahahaha :-D:-D:-D a ciagnie sie troszku czy lepki raczej? Bo u mnie zanim bedzie czysty ciagnacy sie jest czesto bialy lekko ciagnacy sie dopiero pozniej rzezroczysty. Pilnuj tempki i patrz na sluz i bedzie ok. :-) no i koniecznie powiedz co na wizycie bylo:-) bo wtedy mialas jeden pecherzyk 13 mm no nie? Wiec dzisiaj juz ladny powinien byc jak wszystko prawidlowo przyrastalo :-)

reklama
Do góry