reklama
Julia dziekuje ze pytasz a ja tone lekow biore to jest w miare ale wystarczyloby opoznienie z lekiem i zaczyna sie bol brzucha magnezu mam duzo brac i zakaz kawy duzo lezec,zero nerwow,zdrowe jedzenie..ale dla Fasolki zrobie wszystko co trzeba...teraz to mam chcice na kwasne ale tak najbardziej to na pikantne
Ostatnia edycja:
watpliwosci3
Fanka BB :)
W 40dniu cyklu przyszla w koncu @
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Asiu
Trzymaj sie bedzie wszystko dobrze! Tym razem zobaczysz ze dotrwacie!:-)
Wiecie co ja teraz sobie tak mysle.... ze bardzo sie zdenerwuje jezeli te testy klamia i pod rzad pokazuja bladziochy... wiem ze jest bardzo wczesnie i dlatego to mnie dziwi ze wycbodza tak wczesnie ale jak sie okaze ze wszystkie sa felerne to chyba oszaleje :-(
Trzymaj sie bedzie wszystko dobrze! Tym razem zobaczysz ze dotrwacie!:-)
Wiecie co ja teraz sobie tak mysle.... ze bardzo sie zdenerwuje jezeli te testy klamia i pod rzad pokazuja bladziochy... wiem ze jest bardzo wczesnie i dlatego to mnie dziwi ze wycbodza tak wczesnie ale jak sie okaze ze wszystkie sa felerne to chyba oszaleje :-(
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Watpliwosci tulam mocno :-(
jazza
Fanka BB :)
Julia i bardzo dobre podejscie to jest ;-)u nas tez prawie codziennie haha ale co mamy sobei zalowac ;-)
A sloneczka przesylam ile chcesz kochana bo u nas dzis letnia pogoda ale mnie to cieszy, bo nie lubie zimna ;-)
Missiiss kochana ja za Ciebie trzymam mega kciuki, wiec musi sie udac kurcze no, wiec glowa do gory, cycki do przodu i usmiech na twarz, a bedzie git ;-)
Watpliwosci przytulam mega mocno
A sloneczka przesylam ile chcesz kochana bo u nas dzis letnia pogoda ale mnie to cieszy, bo nie lubie zimna ;-)
Missiiss kochana ja za Ciebie trzymam mega kciuki, wiec musi sie udac kurcze no, wiec glowa do gory, cycki do przodu i usmiech na twarz, a bedzie git ;-)
Watpliwosci przytulam mega mocno
reklama