reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julcia
Shawty ma racje :-) omijaj temat dzidzi szerokim lukiem i okazuj mu jak bardzo sie cieszysz ze juz jest w domciu :-D

Annamaria
Jak sie czujesz?:-) ja narazie nie dziekuje.;-)

Ej dziewczyny nie gratulowac mi bo jeszcze nic nie wiadomo no!:-) nununu ;-)

A moj stary jakis naburmuszony od wczoraj chodzi. Niby kupil sobie desmoxan i co... raz bierze raz nie i jara dalej. I chodzi wkurzony. Spalil mi wczoraj i dzis reszte fajek to dobrze akurat bo nie pale ale mam ochote go schowac do szafy i niech sie uspokoi bo mnie wkurza. Wczoraj widzial bladziocha dzisiaj juz od rana mial muchy w nosie wiec mu nawet nic nie mowilam. W ogole jak sie dowiem ze jest to mu nie powiem i ciekawa jestem kiedy sie zapyta. Tylko mnie zdenerwowal z rana no...

reklama
Shawty od rana ciezko bedzie bo corka w domu wiec romantyka odpada na szybko bedzie trzeba jak ostatnio haha

Miss jest lepki, tak mialam 13mm we wtorek, no wizyta wszystko wyjasni pozniej we wtorek ide...pewnie zobaczyc czy peknie...

Julcia
To ja obstawiam ze dzisiaj ma z 18-20 mm:-) i ze owu bedzie jutro lub pojutrze zalezy jaka wielkosc :-) wiec i sluz sie zmieni do tego czasu :-) mam nadzieje ze ci wykrakam :-D trzymam kciuki zeby ten pecherzyk z wtorku ladnie rosl :-) i ladnie pekl :-) bedzie dobrze . A co do numerku.... rano szybki na pralce :p z wlaczonym wirowaniem co by corka nie slyszala :p a wieczorem juz namietnie ;-) ale mam fantazje co?;-):p

Julia a odnosnie faceta to powuiem tak. Moj pragnie dziecka tak samo jak ja, ale wiem, ze facetowi sie odechciewa jak sie mu za duzo o tym mowi, bo on wtedy ma wrazenie ze jest jak ogier rozplodowy, czyli wejsc, zrobic swoje i wyjsc.. a wbre pozorom faceci tez chca odczuwac wtedy mega przyjemnosc i romantyzm itd, bo to ma wychodzic samo z siebie, a nie z przymusu.. moj powiedzial, ze nie chce wiedziec kiedy mam plodne i nie wie, a ze ja chetna na te sprawy jestem caly czas to on nie widzi roznicy haha :-D

Dzien dobry ;)

Julia to my trzymamy za piekny i gotowy juz pecherzyk :tak:

Missiiss ja widze i jest ciut ciemniejszy...czekam na kolejne z coraz mocniejszymi :tak:

Jazza co do facetow masz racje ze tak jest a i mam tez chyba przy takim nakrecaniu sie nie sprawia to tyle przyjemnosci.

Asia czekamy na relacje:tak:

Ostatnia edycja:
Julia moj gin powiedzial kiedys ze w robieniu dziecka romantyzm odpada. Ma cie bzyknac szybko w rogu gdzies zebys nie zdazyla pomyslec o robieniu dziecka :-)

Ja czekam na wizyte

No u mnie tez moj w koncu kiedys poweidzial ze czuje sie jak byk rozplodowy:p:)

Mississ a dobrze sie czuje:) tzn w nocy nie moglam spac snily mi sie jakis glupoty i jak sie przebudzalam to strasznie mdlilo i nie moglam zasnac... rano to myslslam ze do pracy nie wyjde ciagle czekalam nad wc - mialam odruchy wymiotne ale nic nie polecialo... teraz troche lepiej... wczoraj na troche odpuscily mdlosci to sobie buciki i sweterek kupilam... jak tak mdli to nie mam ochoty po sklepach lazic... na nic nie mam ochoty:))

wczoraj rozmawialam z tesciowa i instruowala mnie co i jak jesc itd... i powiedziala mi ze tesc chce dziewczynke:) - zdziwilo mnie to bo myslslam ze wlasnie wolalby wnuka:)) heh ale mi to obojetnie zeby wszystkook tylko bylo:)

Ostatnia edycja:
Miss no masz fantazje;-) trzymaj&&&&

Jazza u mnie tak jest, nierozmawiamy o tym kiedy mam dni plodne bo zle by sie czul...
Wiec ja tak samo postepuje jak ty;-)
Dobrze ze zawsze ma ochote i za duzo go niezmuszam;-) zreszta my zawsze jak jest przytulamy sie codziennie;-)

Nawet gdyby niebylo plodnych i tak by bylo....;-);-) wiec dla mnie to tylko informacja dodatkowa;-)

reklama
Do góry