reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Shawty
Ehh no ok :-)

Nie wiem czy cos widac. Ten pod napisem to dzisiejszy jest. Chyba nie ma miedzy nimi roznicy mi sie wydaje. Z reszta temoka mi ciut spadla wiec raczej jak juz to dzis obstawiam implantacje bo wczoraj mnie brzuch mocno bolal. O ile w ogole jestem w ciazy :p

Załączniki

• 1410499684414.jpg
    1410499684414.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 59
Heyka
.. przepraszam ze dopiero teraz ale do pracy pedzilam na 7 ...

No jest i on ... bladzioch ciemniejszy niz wczoraj ... ;-)

Na bete nie dam rady iść ... dopiero w poniedziałek jakby co .... no ale cyce bolec zaczynaja .... i pachwiny .... czuje to dzis ... a wstawac mi sie okrutnie nie chciało ....

Misisiss i jak tescioch ?

Ten zaraz nad napisem to dzisiejszy. Moze tu lepiej widac. Ale ogolnie nie roznia sie mi sie wydaje

Anula
Gratulacje !!:-D

Załączniki

• 1410499865687.jpg
    1410499865687.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 61
Misiss super ...

Jula teraz nie mam jak bo w pracy ...
Ale jak wrócę ;-)

Ja tam jeszcze czekam na rozwój sytuacji ;-)

mississ cos tam na dzisiejszym widac ledwo ledwo ale jest
oby to bylo TO codziennie tescik i bedzie wiadomo :)
mi pepino nie wychodzilo z kreskami jak w ciazy nie bylam

reklama
No moze ciutenke ciemniejsza jest ale pewnie dlatego ze mokry :p ej ja dopiero 8 dpo jestem ;-) a zawsze mi takie wychodzily 10 dpo wiec sie nie napalam. Jutro tez pepino zrobie i zobaczymy. Te pewniejsze zostawiam na niedziele i poniedzialek :-)

Do góry