jazza
Fanka BB :)
Witam sie porannie :-)
Krysiulek powodzenia i obys dlugo tu nie zagoscila oczywiscie wiadomo co mam na mysli ;-)
Dominika gratulacje :-)
Watpliwosci oby wredota nie przyszla ;-)
Didi gratulacje :-).. a odnosnie powiedzenia partnerowi.. hmm ja juz mam pomysl jak mu pwoiem jak nam sie uda...
Tabasia ciesze sie, ze weekend mialas udany kochana :-)
AnnaMaria gratuluje cudownych wiesci :-) i jesli dalej bedziesz uprawiac czarnowidztwo to bedzie lanie jak babcie kocham
Julia mega kciuki of course kochana :-)
Missiiss wiedzialam, ze tak bedzie kochana jestem z Toba i zaciskam mega kciuki i trzymac bede az do testu oczywiscie pozytywnego :-)
Asia cudny brzuszek :-)
Motylkowa lez kochana i odpoczywaj dbaj o Was
U nas pochmurno, ale mam nadzieje, ze sloneczko sie przebije ;-)
A poa tym owu sie chyba zbliza, ale nie patrze na to, nie chce wiedziec nic ;-):-)
Mysle ostatnio o tym czemu sie nie udaje.. moze przez stres i zabieganie i ze za bardzo tego chce.. ale pragnienia i jego mocy nie zmienie .. moge tylko zwolnic ;-)
Jesli pare rzeczy nie pojdzie po mojej mysli to znikne z forum na jakis czas...
Milego dnia kochane :-)
Krysiulek powodzenia i obys dlugo tu nie zagoscila oczywiscie wiadomo co mam na mysli ;-)
Dominika gratulacje :-)
Watpliwosci oby wredota nie przyszla ;-)
Didi gratulacje :-).. a odnosnie powiedzenia partnerowi.. hmm ja juz mam pomysl jak mu pwoiem jak nam sie uda...
Tabasia ciesze sie, ze weekend mialas udany kochana :-)
AnnaMaria gratuluje cudownych wiesci :-) i jesli dalej bedziesz uprawiac czarnowidztwo to bedzie lanie jak babcie kocham
Julia mega kciuki of course kochana :-)
Missiiss wiedzialam, ze tak bedzie kochana jestem z Toba i zaciskam mega kciuki i trzymac bede az do testu oczywiscie pozytywnego :-)
Asia cudny brzuszek :-)
Motylkowa lez kochana i odpoczywaj dbaj o Was
U nas pochmurno, ale mam nadzieje, ze sloneczko sie przebije ;-)
A poa tym owu sie chyba zbliza, ale nie patrze na to, nie chce wiedziec nic ;-):-)
Mysle ostatnio o tym czemu sie nie udaje.. moze przez stres i zabieganie i ze za bardzo tego chce.. ale pragnienia i jego mocy nie zmienie .. moge tylko zwolnic ;-)
Jesli pare rzeczy nie pojdzie po mojej mysli to znikne z forum na jakis czas...
Milego dnia kochane :-)