reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Taaa dammm ! 17tc dziś zaczelam :-)

Załączniki

• 1410206983780.jpg
    1410206983780.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 56
Julcia
Kciuki zacisniete oczywiscie !:-) zobaczysz piekne fotki testow tu wkleimy we wrzesniu :-D

Tabasia
Wspolczuje. Ja pamietam jak mialam mdlosci i mpwilam i wppierwszej i drugiej ciazy ze nigdy wiecej nie bede w ciazy :p okropne to jest i tulam cie zeby pomoglo.

Asia
5 miesiac masakra jak zlecialo!:-) a pamietam przeciez jak jeszcze walczylas o fasolke :-) super!:-)

Misss ja tez pamietam jak walczylam. Dlatego lacze sie w bolu.

Julka ostatnio jak sie wazylam to 1 kg ale w piatek mam wizyte to bede dokladniej wiedziec.

Asiula brzusio fajny. Pociesze cie moj nie duzo mniejszy;) w koncu u mnie to 3 zaawansowana ciaza wiwc brzuch juz latwo sie rozciaga
Miss a widzisz bylo panikowac;)

reklama
witam
wczoraj wizyta i Nakaz lezenia, doktor powiedział ze pessar trzyma ale szału nie ma i trzeba sie do łóżka połozyc.

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym.

KasikP co tam?? gdzie sie podziewasz?

miłego dnia

jeszcze 70 dni.... i zobacze miłosc mojego zycia :)

Do góry