reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie z ranca w drodze do pracy :-)

Motylkowa
Uwazaj na siebie i lez jak przykazano :-) kciuki by dzidzia zostala jeszcze te 70 dni w brzuszku :-)

Ktoras nie testuje?
Wczoraj kolezanka z pracy mi napisala ze ma bladziocha :-) ahhh jak ja bym chciala tez bladziocha w niedziele....

reklama
mississ trzymam kciuki :)

Motylkowa jak trzeba to trzeba :( juz blizej niz dalej wiec bedzie dobrze :)

Asia piekny brzusio
na jakies 3 tyg temu miallam wiekszy brzucho niz teraz bo teraz i wymioty doszly i dieta cukrzycowa i mam wrazenie ze schudlam troszke do tego wzdecia juz tak nie mecza , ale pilecczka ladna z przodu mi wystaje

Dzien dobry Kobietki

Tabasia ja dostalam leki bo juz dwa razy stracilam swoje Fasolki i wola nie ryzykowac.Mam brac 6 tabletek dziennie utrogestanu,3 razy magnez,1 raz dziennie zelazo,kwas foliowy i w razie bolu brzucha nospe

Asia sliczny brzusio :tak:

Mississ to kciuki za pozytywny tescik :tak:

Motylkowa jak mus to Mus ja tez mam nakaz lezenia jak najmniej chodzic,zero nerwow,juz nie mowiac o bieganiu na tramwaj czy cos a dosc czesto mnie sie to zdarzalo...teraz mam w nosie spoznie sie troche to trudno...dzisiaj mam zajecia z wredna baba wiec zeby sie nie denerwowac robie sobie dzien wolnego :)

Ostatnia edycja:
mississ pozytywne nastawienie wazne :) twoje jajeczko wlasnie wedruje przez cialo i za kilka dni dojdzie do macicy inastapi implantacja wszystko ladnie bez przeszkod :) wyobrazaj sobie to i nastawiaj pozytywnie

Aschlee
&&&& napewno wszystko bedzie dobrze! Masz racje odpoczywaj i ciesz sie pieknym stanem :-)

Hehe babydust
Ja caly czas o tym mysle :p

Kuzwa tak trzepie w tym pociagu ze ja chyba zwariuje jak bede w ciazy. Chyba te pare dni do l4 jezdzilabym autem bo to obled jakis. Porypane pkp :-\

Witam z rana;-)

Ja sama niewiem za co mam sie wziasc...musze jechac po skierowsnie do chirurga bo mam bardzo brzydkiego pieprzyka i kazano mi jak najszybciej go usunac...

No i dzis gin...zobaczymy

Milego dnia wszystkim

Dzieki;-)

Aschlee napewno teraz leki pomoga!!!

Miss ze inni w ciazy sa ja zawsze sie ciesze;-) no trzymam kciuki zs wszystkie testujace niedlugo;-)

Nic trzeba sie ubrac i jechac, pozniej na zakupy;-)

reklama
Witam z rana.

Kasikz, Tabasia, Babydust czekam na wasze brzuchy!

Motylku kochany, ale ten Kubus niecierliwy. Niech poczeka jeszcze troszke. Musisz z nim pogadac koniecznie ;-) dbaj o siebie kochana!!! A ja trzymam kciuki.

U mnie zostalo 167 dni :-D wiec 100 wiecej niz u Ciebie Motylku, Pawel tez pchal sie szybciej zobaczymy jak ten miś bedzie sie tam czuł ;-)

Do góry