reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wstepnie: 5tydz i 6dzien porod 4-5maj, crl 3.2mm 112 uderzen serduszka na minute... mowil ze wszystko w porzadku i widzialam bijace serduszko:)

dzis moj maz ma urodziny :) byl ze mna i widzial pikajace serduszko:)

Ostatnia edycja:
a czy crl 3.2mm to ok??? niby mowil ze ok ale ja taka zestresowana bylam. ogolnie bardzo wporzadku pan tyle ze trzeba go za jezor ciagnac a ja zapomnialam pytan jakie mialam zadac.

U mnie tak se...nie zbadala mnie bo powiedziala ze jeszcze moze byc za wczesnie i nie chce mnie niepotrzebnie stresowac ale obstawila mnie lekami...bardzo duzo tego...ale skoro to ma pomoc to bede btala to wszystko

Hej wieczorowo;-)

Moj mezulek pojechal juz do pracy...:/
Jutro mam wizyte i trzymajcie kciuki za owulke...

AnnoMario kochana zaraz na tylek dostaniesz!!!!;-) piekne wiesci masz juz serduszko wiec prosze nieszukac dziury w calym;-)

Aschlee wazne ze sa leki!!! Napewno jest ok!!!! ;-) kiedy nastepna wizyta?

Miss jak tam wizyta? Maz teraz pewnie w sobote bedzie wiec zobaczymy co z tego bedzie hehe

Kasik i babydust kciuki za genetyczne!!!!

Aschlee glowka do gory :) a dlaczego dostalas leki? Na pewno lekarz wie co robi.

AnnaMaria czy Ty kobitko przestaniesz sie martwic? ;) serduszko jest...super! Szybko zobaczylas. Wszystko bedzie dobrze! Ja zawsze zapisuje pytania bo pozniej polowe zapominam...

Julia dla Ciebie &&&&&&&&&&&& i oczywiscie ~~~~~~~~~~~~~~~

Ciekawe jak tam Mississ.... odezwij sie!!!

Kasikz ja poczatek kwietnia ;)

Ja genetyczne dopiero 27.09 :( za tydzien mowie w pracy...

reklama
Do góry