reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sir sobotnie

Suselku
Chyba mi wykrakalas :-(

Jestem zalamana jajnik mnie boli piersi bola jak szalone tempka dzis taka jak wczoraj.... zapewne pecherzyk nie pekl :-( bo by nie bolal jakby pekl przeciez... wiec jest pewnie juz za duzy dlatego boli :-( mam ochote udusic gina... w poniedzialek to zrobie :-( plakac mi sie chce bo pewnie na owu bede znow musiala czekac pare miesiecy :':)':)':)':)':)':)':)-:)-:)-:)-:)-( wcxoraj jak rozmawialam z nim to zamiast dac mi zastrzyk i powiedziec zebym przyszla to ten kazal mi czekac do poniedzialku i uzbroic sie w cierpliwosc. A pozniej to z ogromnym pecherzykiem nic sie juz pewnie nie da zrobic . Mam dosc :-(

reklama
Miss tak mi przykro :( obysmy nie miały racji i owulacja jednak była! Ale wydaje mi się ze lekarz nie powinien był cię tak potraktować zwłaszcza w Twojej sytuacji. Ja już przy mniejszych dostawałam zastrzyk.

Iwo w Niemczech .. 10km od mojego domu.. mam nadzieje ze nie dostane tam tak po tylku pierwszego dnia ze bede ryczec wieczorem hihi .. na szczescie udalo sie zalatwic to tak ze ide tam z moja przyjaciolka bo razem szukalysmy pracy :)

Miss sciskam !! Musi peknac!!!:*

Misiss przecież nic straconego jeszcze .... nie zalamuj się ....

Didi ja tez czuje ze u mnie lipa w tym cyklu ... trochę mam juz dosyć bo to 11 cykl ....

A my dzisiaj pizze na obiad robimy ;-)

Blair no to super ze wyjezdzacie;-) wypoczniecie;-)
Pochwal sie sukienka;-)

Miss kochana diagnozy w ciemno nic niedadza...niezalamuj sie!

Anula88 a kiedy testujesz?

reklama
Jula no niby @ ma byc 10.08 dzisiaj 27 dc ... ale jakby ovu byla cos 19,20dc ... brzucho cmil wczoraj kilka razy i przed wczoraj a dzisiaj nic .... no poczekam jakby do 10tego ... ale wątpię ze cos wyjdzie ... juz sama nie wiem o co choo ....

Do góry