reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Babydust
A robilas prooby watrobowe? Cisnienie to konsultuj z lekarzem bo to tez nie za dobrze jest. Bedzie dobrze zobaczysz :-)
Ehh jak ja juz bym chciala zeby bylo jutro wieczorem i wizyta u ginka.... i zeby dobre wiesci byly. A pozniej najdluzsze 2 ttygodnie przede mna.... bbrrr o ile bedzie pecherzyk albo zalamka
A robilas prooby watrobowe? Cisnienie to konsultuj z lekarzem bo to tez nie za dobrze jest. Bedzie dobrze zobaczysz :-)
Ehh jak ja juz bym chciala zeby bylo jutro wieczorem i wizyta u ginka.... i zeby dobre wiesci byly. A pozniej najdluzsze 2 ttygodnie przede mna.... bbrrr o ile bedzie pecherzyk albo zalamka
missiiss1301
A ja 18:40... a przed nia caly dzien w pracy po urlopie. Czeka mnie ogrom pracy i chyba z 100 maili do przeczytania :-\
missiiss1301
Mychunia
No dokladnie wiec kciuki za wizyte.
Dziewczyny ! My z Mychunia prosimy o mega babyboomowe kciuki w godzinach 15:30 oraz po przerwie 18:40 napewno tyle kciukow nam pomoze
No dokladnie wiec kciuki za wizyte.
Dziewczyny ! My z Mychunia prosimy o mega babyboomowe kciuki w godzinach 15:30 oraz po przerwie 18:40 napewno tyle kciukow nam pomoze
jazza
Fanka BB :)
Missiiss tak kochanan na maj na maj.. super by bylo jakbysmy razem poszly na maj a dziewczyny by dolaczyly :-). Trzymam kciuki kochana za utro i wierze, ze bedzie dobrze:-);-)
Mychunia kciuki za jutro bedzie dobrze :-)
A ja mialam dlugi pracowity dzien i uciekam spac, bo moj skarb juz spi :-)
Mychunia kciuki za jutro bedzie dobrze :-)
A ja mialam dlugi pracowity dzien i uciekam spac, bo moj skarb juz spi :-)
majdaczek14
Witam dziewczyny. Ja dzisiaj pierwszy raz wstałam do pracy z takim luzem psychicznym. Rozmowę mam już za sobą i wiem, że niedługo sobie będę już odpoczywać w domku
Miłego dnia życzę i smacznej kawki
Miłego dnia życzę i smacznej kawki
jazza
Witam sie z rana :-)
Ale tu cisza ;-)
Znowu chlodno na dworzy brrrr masakra... ale co tam i tak humorek dopisuje
Milego dnia kochane :-)
Ale tu cisza ;-)
Znowu chlodno na dworzy brrrr masakra... ale co tam i tak humorek dopisuje
Milego dnia kochane :-)
reklama