reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia - dobrze nie bede ale jak macnelam je i poczulam ze nie bola juz tak i nie sa nabrzmiale takie jak wczesniej to sie przerazilam:/ czyli to nie musi oznaczac ze np. przestalo sie tam rozwijac:/ ? niech te bole jednak powroca...

reklama
Hej Dziewuszki ;)

Ja na szybciutko dzis... jutro do pracy bo juz prawie zdrowa jestem. Az nie chce mi sie myslec ile mam zaleglosci... echhhhh....

Lili dzieki ze pytasz :) juz ok ze zdrowkiem... jeszcze ciut gardlo zakluje ale jest ok.

AnnaMaria nie zawsze sa mdlosci i bolace cyce ;) na mdlosci jeszcze moze byc czas. Oddam Ci swoje jak chcesz bo tak mnie mecza ze czasem funkcjonowac nie moge :(

Watpliwosci i Aschlee Wy niedlugo terminy wiec &&&&& trzymam i ~~~~~~~~ wysylam ;)

No to uciekam. Pozdrowionka dla calej reszty :*

dziekuje Wam dziewczyny za kciuki i tak wielkie zainteresowanie ale dzisiaj znowu test negatywny ...
No nie jest moj czas jeszcze i tyle .. ale to nic po Polsce zaczynam szukac jakies normalnej pracy z umową bo slub chcemy brac za rok i kasiore trzeba odkladac :p
Kocham tego maluszka ktorym sie opiekuje ale nie mam ani umowy ani niczego .. a pilnuje go roznie czasami 3 razy w tygodniu a czasami 3/4 razy w miesiacu .. i takie 200/300 jak dobry miesiac 400 e na miesiac to za malo troche bez umowy ...
Oczywiscie staran nie zaprzestaniemy jak znajde prace .. bedzie co ma byc i wtedy kiedy jest Nam to pisane :)

Iwo - specjalnie dla Ciebie kopiuje post Piaski (mam nadzieje ze nie bedzie na mnie zla :) )

" Witam wszystkie po dłuuuuugiej przerwie.
Wróciłam, ale nie sama
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Po 3 latach jestem w II trymetrze ciąży.
I dlatego wróciłam, żeby wlać odrobinę nadziei w Wasze serduszka.
Zaszłam naturalnie, bez żadnych wspomagaczy. Oczywiście nie mogę z całą pewnością stwierdzić, co pomogło, ale ma mocne podejrzenia, którymi pragnę się z Wami podzielić.
Otóż na 3 miesiące przed poczęciem zaczęłam mieć dziwne bóle brzucha i lekarze na podstawie badań krwi stwierdzili, że najprawdopodobniej złapałam jakiegoś pasożyta. Nie bardzo wiedzieli jakiego. Dostałam ogólne leki odciążające nieco trzustkę i miałam zacząć brać jakie inne na pasożyty. Ale przyszło mi do głowy, że od wielu lat interesowałam się alternatywnymi metodami przeciwpasożytniczymi i że teraz jest okazja wypróbować je na sobie. Na miesiąc zawiesiłam starania i podjęłam się zabiegom. Plus oczywiście dieta bez cukru i chemii z Miodem Manuka, który jest dla mnie przełomowym odkryciem. No a w następnym miesiącu byłam już w ciąży
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Ponieważ nie chcę tu szerzyć metod jednak niekonwencjonalnych, dla wszystkich zainteresowanych mogę opisać więcej na privie.
Także dziewczyny, nie traćmy nadziei. Bo jak widać nawet po takim czasie może się udać. Ja mam 35 lat, więc nie miałam zbyt wiele czasu. "

Witajcie kochane :-)

Milgocka bardzo mi przykro kochana, trzymaj sie i pamietaj, ze szczescie nadejdzie. Wiem co przezywasz, tez jestem mama aniolka.. 5 lat temu przestalo mu bic serdeuszko.. plakalam tak bardzo ze musieli mnie wtedy uspic do zabiegu, wiedzialam, ze nie dam rady.. minelo 5 lat.. bol sie zmienil, ale pamiec nie.. a pragnienie dziecka jest ogromne. I wiem, ze to bedzie.. szczescie przyjdzie niedlugo.

Missiiss bedzie dobrze no .. trzymam mega pgromne kciuki kochana :-)

Julia udanych wakacji kochana odpocznij :-)

Watpliwosc trzymam kciuki mega i ja :)

Mega aktywnie spedzilam ten weekend.. tyle sobie obowiazkow nalozylam, ze hej, ale M pracowal, wiec musialam sie jakos zajac..2 przyszla..coz to bylo do przewidzenia..kolejna 2 ma nie przyjsc 28 wrzesnia, a jak przyjdzie to normalnie wyzwe ja na pojedynek chyba.. coz najwyrazniej fasolka wie kiedy sie pojawic, aby uczynic nas przeszczesliwymi.. oby niedlugo juz zawitala, bo pragne tego calym sercem..

Kochane kiedy nastepnym razem odbiore telefon sluzobyw w weekend prosze nakrzyczcie na mnie.. dzis odebralam i zaluje, bo zepsuto mi humor na reszte dnia...
Jutro goracy dzien w pracy... rozpoczecie roku szkolnego.. obym przezyla...i zdecydowalam, ze po cichu bardzo aktywnie zaczynam szukac nowej pracy, bo w tej tylko stres nic wiecej, a tak zyc nie mozna..

Trzymam kciuki za wszystkie i za kazda z osobna :-D

:*

Hej kobitki :-)
U mnie weekend intensywny a jak u Ciebie Shawty?:-)

Mlody oddelegowany do przedszkola ;-) ale ciiiisszzzaaaa w domu !:-D nareszcie normalna organizacja dnia :-) a jutro do pracy :-\

Jazza
&&& za nastepny cykl. A gdzie pracujesz?w szkole? Ja napisalam do sKoly w ktorej ukonczylam na pedagogice 3 semestry czy moge wrocic zobaczymy co mi napisza i czy szoddzial obok mnie jeszcze w ogole istnieje:-)

Watpliwosci
Masz racje z opiekI sa grosze wiec &&& zebys szybko znalazla fajna prace :-) W PL bedziesz juz szukac? Chcecie wrocic?

Milego dnia kochane :-)

Ostatnia edycja:
Schwaty hey hey .... u nas deszczowo ... ja w pracy od 7 .... kurcze sorki ... ale sluz to mi normalnie litrami dzis zapodaje ... o co choo ? Ktora jeszcze na inofoliku ?

Hmmm w piątek mojemu udało się jednak przyjechać, więc nawet przyjemnie było, chociaż oboje padliśmy wieczorem ze zmęczenia :) W sobotę go coś trochę połamało, więc było tylko smarowanie plecków maściami i nic poza tym:) później on wybył do kolegów, a ja do koleżanki na ploty :) no a niedziela, to już tak rodzinnie, w odwiedzinach u mojej mamy byliśmy ;)

reklama
Do góry