reklama
II kreseczki,termin:
LISTOPAD 2014 Mychunia ( cykl)
GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)
LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)
MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)
KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl) majdaczek14 (4 cykl)
Starające się: 10
WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
Jazza - @ 03.09
wątpliwości3 - @ 05.09
Shawty19 - @ 11.09
Anula88 - @ 13.09
Blair87 - @ 17.09
Missiiss1301 -@ 20.09
LiliMarlene - @
Malena100 - @
PAŹDZIERNIK
julia0903 - @ 02.10
POCZEKALNIA
jołasia
Aschlee dziekuje;-)
Myslalam ze jeszcze sobie popisze i poczytam co u Was a tu cisza...
Aschlee a dokladnie kiedy masz termin @?&&&&&&
Watpliwosci co tam u Ciebie kochana?
Tinus, jazza,shawty,miss,archea,blair,anula88,malena,lili co u Was?
Lili i malenko prosze Was i daty@...dziekuje;-)
Myslalam ze jeszcze sobie popisze i poczytam co u Was a tu cisza...
Aschlee a dokladnie kiedy masz termin @?&&&&&&
Watpliwosci co tam u Ciebie kochana?
Tinus, jazza,shawty,miss,archea,blair,anula88,malena,lili co u Was?
Lili i malenko prosze Was i daty@...dziekuje;-)
watpliwosci3
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy wiecie o Tym że Piaska jest w 2 trymestrze ciąży :O ?? w koncu sie jej udalo!!! NATURALNIE ..
Julka dzieki że pytasz .. ja nadal choruje .. jest minimalnie lepiej..
co chwile patrzylam na ten wczorajszy falszywy test az w koncu wywalilam go do smietnika przed kamienica ..
Ja zniose wszystko ale mam takie zyczenie do tego z gory zeby nigdy wiecej mi nei robil takich niemilych niespodzianek ..
ide ogladac z P. Californication .
Julka milej podrozy odprez sie bo jak w tym cyklu sie uda (a uda ) to za rok bedziesz mogla śnic tylko o wakacjach
buziaki !!!!
Julka dzieki że pytasz .. ja nadal choruje .. jest minimalnie lepiej..
co chwile patrzylam na ten wczorajszy falszywy test az w koncu wywalilam go do smietnika przed kamienica ..
Ja zniose wszystko ale mam takie zyczenie do tego z gory zeby nigdy wiecej mi nei robil takich niemilych niespodzianek ..
ide ogladac z P. Californication .
Julka milej podrozy odprez sie bo jak w tym cyklu sie uda (a uda ) to za rok bedziesz mogla śnic tylko o wakacjach
buziaki !!!!
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Julia
Zycze rowniez udanego wypoczynku i bezpiecznej podrozy :-) pisz do nas jak bedziesz miala czasu i neta ;-)
A ja po imprezce. Padam z nog i lece spac. Dzisiaj mojeh chrzesnicy urodzinki. Posiedzielismy 3 godz i pojechalismy do znajomych pogrillowac akurat jej mama z niemiec przyjechala i posoedziala z nami - swietna kobita :-) takze wieczor zaliczam do mega udanych i ide lulu:-) dobrej nocki :-)
Zycze rowniez udanego wypoczynku i bezpiecznej podrozy :-) pisz do nas jak bedziesz miala czasu i neta ;-)
A ja po imprezce. Padam z nog i lece spac. Dzisiaj mojeh chrzesnicy urodzinki. Posiedzielismy 3 godz i pojechalismy do znajomych pogrillowac akurat jej mama z niemiec przyjechala i posoedziala z nami - swietna kobita :-) takze wieczor zaliczam do mega udanych i ide lulu:-) dobrej nocki :-)
MotylkowaOna
Witam sie, ja dalej w szpitalu i wyjde kolo wtorku, dzisiaj mialam badanie i okazalo sie ze moja szyjka jest cienka i scentrowana i doktor podjal decyzje o zalozeniu krazka..czuje sie troche bezpieczniej.
buziam was wszystkie moje kochane i trzymam mocno kciuki &&&&& za te fasolki ktore ju sa i te ktore beda.
buziam was wszystkie moje kochane i trzymam mocno kciuki &&&&& za te fasolki ktore ju sa i te ktore beda.
reklama
iwo:)
Hej kochane
Mligocka - strasznie mi przykro tak się cieszyłam że się udało. Kochana wierzę że znajdziesz w sobie wolę walki o kolejną fasolkę która pozostanie z tobą do końca.
Musisz sobie pozwolić na żałobę i smutek bo inaczej zwariujesz. Buzaki i tulaski!!!
Wątpliwości - jak sutuawcja na froncie? Mocno trzymam kciuki i pamiętaj że ja czekam
ps . skąd info o Piasce?
Julka - udanych wakacji i strzaskaj się na czekoladkę
Mississ - kciukasy by udało się zwalczyć nałóg.
Buziaki dla staraczek i zafasolkowanych. Dbajcie o siebie.
Mligocka - strasznie mi przykro tak się cieszyłam że się udało. Kochana wierzę że znajdziesz w sobie wolę walki o kolejną fasolkę która pozostanie z tobą do końca.
Musisz sobie pozwolić na żałobę i smutek bo inaczej zwariujesz. Buzaki i tulaski!!!
Wątpliwości - jak sutuawcja na froncie? Mocno trzymam kciuki i pamiętaj że ja czekam
ps . skąd info o Piasce?
Julka - udanych wakacji i strzaskaj się na czekoladkę
Mississ - kciukasy by udało się zwalczyć nałóg.
Buziaki dla staraczek i zafasolkowanych. Dbajcie o siebie.