reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie!

Wątpliwości- Kochana ze specjalną dedykacja od Szymusia dla Ciebie. To my w 25 tyg. i +10 kilo na wadze. :-D

20140901_071207.jpg

Mocno ściskam kciuki za wszystkie dziewczynki i wysyłam mnóstwo wirusków ciążowych!

Załączniki

• 20140901_071207.jpg
    20140901_071207.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Witam dziewczyny przy gorącej kawie, bo u nas dwa dni lepszej pogody i już koniec, bo w nocy padało, a teraz jest ponuro i zimno. Ciekawe jaki będzie ten wrzesień, bo moja teściowa zawsze mówi, jaki 1 taki cały miesiąc. Oby tym razem się pomyliła
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Ja swojego młodszego odprowadziłam dzisiaj do zerówki, trochę stres jest, pomimo, że już chodził 2,5 lat do przedszkola, ale teraz mają salę w szkole, bo u nas zerówka jest w szkole. Ale poszedł nawet zadowolony, więc mi ulżyło. Starszy syn poszedł z tatusiem do Kościoła, a potem na apel, bo to już 2 klasa :)
I właśnie do mnie dotarło, że w maju ma 1 Komunię Św., to dopiero będzie stres :)

miglocka bardzo mi przykro. Tulę Cie mocno i trzymam za Ciebie kciuki, żebyś doszła do siebie, choć wiem, że to nie łatwe i zawsze pozostanie pustka i żeby Wam się w końcu udało. Trzymaj się.

AsiaSz piękny brzusio.

Trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki, bo chce dzisiaj pogadać z moim jednym szefem, żeby szybko szukali kogoś na moje miejsce. Mam takiego stresa, jakbym zrobiła coś bardzo złego.

A Ja miałam kiepski weekend, tzn. sobotę. Jak na złość gdy mamy ogrom wydatków, zepsuła nam się pralka i musieliśmy kupić nową. Z jednej strony się cieszę, bo miała już swoje lata i nie prała najlepiej, a przy dzidzi, to raczej powinna :), a z drugiej strony jestem wściekła, bo mamy teraz tyle wydatków i doszedł nam kolejny. Najgorsze jest to, że przywiozą nam ją dopiero w środę, a góra prania rośnie w ekspresowym tempie, szczególnie, że dzieciaki teraz zaczną chodzić do szkoły, przedszkola, a wiadomo jak jest. Muszę jakoś wytrzymać.

Majdaczek- a jak Ty się czujesz Kochana? Rozumiem, że rozmowa z Szefem polega na poinformowaniu, że wybieracie się na L4? :-)

Anula Ja czuję się całkiem dobrze, oprócz tego, że jestem strasznie zmęczona i nie wyrabiam już pomału w pracy. Ja mam troszkę skomplikowaną sytuację w pracy, bo nie mogę iść niestety od razu na L4, choć bardzo bym chciała. Chcę poinformować szefa, że jestem w ciąży i, że mogę zostać jeszcze do końca września, a potem na L4.

reklama
Witam kochane :-)

Missiis dziekuje :* tak pracuje w szkole, ale prywatnej szkole podstawowej i jestem asystentem zarzadu czyli czytaj robie wszystko haha a mam tez uprawnienia nauczyciela histori i WOS ;-)

Asia brzusio piekny :-)

Anula piekny brzusio :-)

Witam sie dopiero teraz, bo bylo tu pieklo, ale juz spokojniej i terazmoge normalnie pracowac. @ u mnie trwa... nienawidze jej, ale mowie Wam, ze niedlugo ja bede zafasoklowana i nie ma innej opcji. No!:-)

Milego dnia kochane :-)

Do góry