reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie weekendowo ...

Juleczka zyje ... jakos leci ...

Pada u nas cały dzień ... jakies przesilenie systemowe zalapalam ...
Jutro do pracy a tam tez jakos nie za wesoło ...az mi się nie chce
..
Dziecie jutro ma rozpoczecie roku ... w nowej szkole ... ciekawe jak to będzie
...
Brzucho dzis pobolewal jak na @ ... a czasu do terminu jeszcze tyle ....

Miligocka daj sobie czas ... sily zycze ... i pamiętaj ze jak będzie ci źle i nie dobrze to zawsze my tu jesteśmy ...

Motylkowa dobrze ze lekarze zareagowali ... teraz będzie bezpiecznie ... szybkiego powrotu do domu ....

reklama
Witam sie niedzielnie!
Znowu mialam nadrabiania, ze hoho! Sorrki, ale ostatnie dni mialam tak wariackie, ze wieczorem padalam na twarz i nie mialam sily wchodzic na forum.

Zaczne od gratulacji dla Archea! :) Super, ze tak szysbko sie udalo! Wielkie gratulacje Kochana i kciuki zeby wszystko bylo ok.
Watpliwosci - pisalam przeciez, ze masz zuzyc dwa testy, nie wiecej ;))) WIec na pewno przy trzecim na bank beda dwie ||. Mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz. Zdrowka!! Trzymaj sie.
Mligocka - tak strasznie mi przyro. poryczalam sie, czytajac Twojego posta. nie jestem w stanie sobie wyobrazic Twojego bolu. Bardzo wspolczuje i wierze, ze w koncu spelni sie Twoje najwieksze marzenie! :**
Motylkowa
- trzymaj sie w tym szpitalu. &&&&&&&
Jazza - mam nadzieje, ze humorek juz lepszy
Shawty, Malena - chcialam zauwazyc, ze nie bedziecie same na forum. Jestem jeszcze ja ;) We wrzesniu bedzie rok jak sie staramy... Zobaczycie, ze juz niedlugo nam sie uda...
Jula - udanego urlopu! Odpocznij, zlap slonka i wyluzuj, Kochana!
Aschlee- trzymam kciuki, Kochana :**
Tabasia - jak tam?
Missis - tak trzymaj, papierosy fuj!! Jestes bardzo dzielna!
Majdaczku, jak sie czujesz? Lepiej juz?

My wczoraj bylismy na weselu u przyjaciol. Byli prawie sami mlodzi ludzie w naszym wieku i kilka bobasow, ehhh... Oczywiscie znow tesknie patrzylam na te dzieciaczki. Byly takie lodkie. Ja tak strasznie marze o fasolce...
U nas caly dzien leje, nawet nie wychodzilam z domu.

Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny i przepraszam, jak kogos pominelam.
Buziaki!

uf wróciłam od rodziców... weekend bardzo wypełniony, ale udało się wszystko załatwić pozytywnie :-)

jee Piaska wielkie gratulacje ;*

Julia udanego urlopu :tak:

Motylku teraz już musi być wszystko ok, trzymam kciuki ;*

hejoo:)

Witam sie z wami:)

Watpliwosci masz podobnie jak ja:) ja 5 dni przed @ mialam takiego bladziocha ze trzeba bylo sie przyjrzec, potem ciemnial powoli ...:) ale wlasnie zanim ujrzalam bladziocha to straszne przeziebienie mnie meczylo:) czekam na wiesci:)

dziewczyny czy to ze nie mam mdlosci to dobrze? czy jeszcze za wczesnie?

Anula - dzieki ze pytasz:)
no ogolnie to dobrze czasami mam wrazenie ze az za dobrze... i mysle wtedy czy to dobrze:) ale mi sie napisalo:)

Wczoraj w sumie jak za duzo zjadlam to chcialo mi sie wymiotnac i dzis po obiedzie ale to mialam wrazenie ze przez to ze chyba za duzo zjadlam chociaz wczesniej sie mi to nie zdarzalo ... ale rano i w ciagu dnia nie czuje zadnych mdlosci.... siusiam tylko czesciej... brzuch jeszcze czasem pobolewa ale juz mniej i rzadziej i krocej...
Moj maz juz powiedzial tesciom - nie wytrzymal... mam nadzieje ze nie zapeszyl:)

A sluchajcie... nie wszystkie tabletki kwasu foliowego uda mi sie polknac... i czasem (wiem ze sa malutkie) musze lekko gryznac i wtedy polkne - czy przez to bedzie mialo slabsze dzialanie??

No to trsciowie pewnie szczęśliwi ;-) ...

Ja kochana w pierwszej ciąży czulam sie normalnie nawet cyc nie bolal
.. a ze w ciąży jestem to czulam dopiero jak młody zaczol kopac ;-)

Ania nie martw sie ja rzeczywiscie czasami tez zapominam o ciazy. Trocje pobolewaja piersi ale troszeczke i nie mam apetytu . Rano moze stednio sie czuje ale to wzmoglo dopiero teraz i zmeczenie. Ale na samym poczatku poza jajnikami nic. Teraz powolutku ale tez bez szalu.. Bedzie dobrze

Kasik
a mnie bolaly mocno piersi i takie twardsze a dzis mam wrazenie ze mieksze i malutko bola czasem prawie w ogole;( czy to cos moze zlego oznaczac??

zobacze jak bedzie jutro:(

reklama
Do góry