reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

malena następna z czarnymi myślami. Przed chwilą na innym wątku uspokajałyśmy shawty, a teraz Ty. Wszystkie zobaczycie swoje upragnione II kreseczki, a poza tym my zawsze tu będziemy, wcale się z stąd nie wynosimy :) i zawsze odpowiemy na Twoje i nie tylko Twoje posty. A tak poza tym czuję, że nie długo to będziemy pisać wszystkie o naszych ciążowych dolegliwościach, a nasze staranki pójdą w niepamięć :tak:

reklama
Archea poczekaj zaraz sama bedziesz czula ;-)

Miss dziekuje czuje sie super. Czytam was na biezaco ale nie chce sie wtracac :p

Goska!!!!! Fotke pokaz brzucha!!!

Motylku? Gdzie jestes?

Dokładnie Majdaczek ! :tak:
Trzeba tą mgłę odgonić :)

Malena tak ze tak jak sie umowilysmy, Twojej @ zakazuje przyjsc i koniec - niech sobie tam poczeka te 9 miesiecy, bo jeszcze zdarzy Cie franca pomeczyc do menopauzy :dry: :-) Nie ma innej opcji :))!

Kurcze wcielo mi posta aggrr o_O:-!

Ogolnie chcialam napisac ze milena wraz shawty dawno chyba po doopce ktos was nie wystrzelal co?:-) my sie tym zajmiemy :-D musi nam sie wszystkim do cholery udac no!:-\

Jolasia
Bromergon ci przepisali? Teraz juz kochana przynajmniej wiesz mniej wiecej na czym stoisz. Dobiora odpowiednie leki i bedzie dobrze :-) kciuki trzymam i badz silna dasz rade i bedziesz miala upragniona fasolke :-)

Asia
No ty to musisz czesciej u nas bywac zeby zarazac no!;-) dobrze ze sie czujesz ok. Odpoczywaj bo sie duzo strachu na poczatku najadlas. Jeszcze troszke i bedzie duuuzy brzuszek :-D

Powinnysmy chyba ustalac godziny pisania postów bo tak to ja sie od Was nie oderwe ani na chwile :zawstydzona/y: ciagle tylko odswiezam i odswiezam - ale z Nas sie nałogowce porobiły a tu trzeba jeszcze obowiazki domowe wypełniac eh :)

Ja tez zazdroszcze wszystkim z brzuszkami :tak:

Malena- nie martw sie ja tu zostane z Toba bo szczescia w tych sprawach nie mam za wiele ;-) a moje posty sa troche niezauwazane, wiec temu malo pisze..

Mam zly nastroj wybaczcie ;-)

reklama
Ja tez to czasami czuje - zreszta mysle ze jak kazda z Nas czasami została przyslowiowo "olana" przez przypadek i to nawet nie umyslnie ale to chyba domena forum, czasami i sami nie do końca wszystkim odpisujemy przez to ze tyle tego jest :)
Chyba po prostu trzeba się wlasnie do tego przyzwyczaic i jak cos wazniejszego to sie przypomniec, bo innego rozwiazania nie mam :)

Do góry