reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Asiaszw
A ty jak sie czujesz? :-) dawno Cie tu nie bylo :-)
Kasik
Ciebie tez dawno nie bylo. Kuruj sie kuruj bo koniec lata i trzeba jeszcze pokorzystac :-)
Ahh zazdroszcze wam tego stanu .... :-)
A ty jak sie czujesz? :-) dawno Cie tu nie bylo :-)
Kasik
Ciebie tez dawno nie bylo. Kuruj sie kuruj bo koniec lata i trzeba jeszcze pokorzystac :-)
Ahh zazdroszcze wam tego stanu .... :-)
Jolasia a powiedz mi co oznacza twoja choroba w praktyce? Kochana zycze zeby to niekolidowalo z zajsciem w ciaze;-)
Kasik zdrowka trzymam kciuki za genetyczne&&&&
Asia fajnie ze juz ruchy czujesz;-)
Archea dobra poczekamy;-)
Shawty19 co tam u Ciebie?;-)
Kasik zdrowka trzymam kciuki za genetyczne&&&&
Asia fajnie ze juz ruchy czujesz;-)
Archea dobra poczekamy;-)
Shawty19 co tam u Ciebie?;-)
Julia, dzięki że pytasz Ale u mnie nic nowego się nie dzieje
Niby mam płodne, chociaż jakoś specjalnie ich nie odczuwam, no i z TŻ widziałam się wczoraj, bo tak to biedak nocuje w domu rodziców bo z tamtąd ma bliżej teraz do pracy. Także teraz dopiero w sobote będzie <3, także na II kreski nie ma co liczyć..
Niby mam płodne, chociaż jakoś specjalnie ich nie odczuwam, no i z TŻ widziałam się wczoraj, bo tak to biedak nocuje w domu rodziców bo z tamtąd ma bliżej teraz do pracy. Także teraz dopiero w sobote będzie <3, także na II kreski nie ma co liczyć..
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
No prosze. Zaglafam na forum a tu takie cudowne newsy
Archea trzymam mocnoooo zeby ciemnialy ale sie ciesze!!!!
Julia to jest jakas zlosliwosc losu - robisz test a na drugi dzien @ przylazi. Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz i kolejny cykl Twoj
Majdaczku jak widac mi tez na Staraczkach lepiej ) a czuje sie w miare,gardlo juz prawie nie boli ale zaczal sie kaszel :/ m zaprawiony na maksa
Jak Twoj synus? Noga sie goi?
Tinus hop hop...
Shawty moze jednak sie uda plemniki do 5-ciu dni moga sie utrzymac takie z mich twardziele
Asia ale leci!!
Kasikz zdrowka zycze i mega wspolczuje bo teraz dopiero powoli dochodze do siebie. Cala nasza trzyosobowa rodzine rozlozylo :/
Dobra ide mlodego do przedszkola zaprowadzic bo obiecalam ze popracuje trovhe z domu
Milego dzionka!!
Archea trzymam mocnoooo zeby ciemnialy ale sie ciesze!!!!
Julia to jest jakas zlosliwosc losu - robisz test a na drugi dzien @ przylazi. Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz i kolejny cykl Twoj
Majdaczku jak widac mi tez na Staraczkach lepiej ) a czuje sie w miare,gardlo juz prawie nie boli ale zaczal sie kaszel :/ m zaprawiony na maksa
Jak Twoj synus? Noga sie goi?
Tinus hop hop...
Shawty moze jednak sie uda plemniki do 5-ciu dni moga sie utrzymac takie z mich twardziele
Asia ale leci!!
Kasikz zdrowka zycze i mega wspolczuje bo teraz dopiero powoli dochodze do siebie. Cala nasza trzyosobowa rodzine rozlozylo :/
Dobra ide mlodego do przedszkola zaprowadzic bo obiecalam ze popracuje trovhe z domu
Milego dzionka!!