reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kurcze to faktycznie sie zalatwiliscie :-/

No powiem ci ze juz od jakiegos czasu czuje tam wzmozony ruch ;-) jeszcze nie jakos wyraznie i nie czuc przez skore, ale ja wiem kiedy nie spi moj miś :-D

Kasik szybkiego powrotu do zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki :)

Asia to najpiekniejszy czas kiedy sie zaczyna czuc ruchy dzidziusia, napewno jestes przeszczesliwa :)) bardzo za tym tęsknie :)

Asiaszw
A ty jak sie czujesz? :-) dawno Cie tu nie bylo :-)

Kasik
Ciebie tez dawno nie bylo. Kuruj sie kuruj bo koniec lata i trzeba jeszcze pokorzystac :-)

Ahh zazdroszcze wam tego stanu .... :-)

Jolasia a powiedz mi co oznacza twoja choroba w praktyce? Kochana zycze zeby to niekolidowalo z zajsciem w ciaze;-)

Kasik zdrowka trzymam kciuki za genetyczne&&&&

Asia fajnie ze juz ruchy czujesz;-)

Archea dobra poczekamy;-)

Shawty19 co tam u Ciebie?;-)

Julia, dzięki że pytasz ;) Ale u mnie nic nowego się nie dzieje :)
Niby mam płodne, chociaż jakoś specjalnie ich nie odczuwam, no i z TŻ widziałam się wczoraj, bo tak to biedak nocuje w domu rodziców bo z tamtąd ma bliżej teraz do pracy. Także teraz dopiero w sobote będzie <3, także na II kreski nie ma co liczyć..

reklama
No prosze. Zaglafam na forum a tu takie cudowne newsy :)
Archea trzymam mocnoooo zeby ciemnialy :) ale sie ciesze!!!!

Julia to jest jakas zlosliwosc losu - robisz test a na drugi dzien @ przylazi. Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz i kolejny cykl Twoj :)

Majdaczku jak widac mi tez na Staraczkach lepiej :)) a czuje sie w miare,gardlo juz prawie nie boli ale zaczal sie kaszel :/ m zaprawiony na maksa :(
Jak Twoj synus? Noga sie goi?

Tinus hop hop...

Shawty moze jednak sie uda :) plemniki do 5-ciu dni moga sie utrzymac takie z mich twardziele :D

Asia ale leci!!

Kasikz zdrowka zycze i mega wspolczuje bo teraz dopiero powoli dochodze do siebie. Cala nasza trzyosobowa rodzine rozlozylo :/

Dobra ide mlodego do przedszkola zaprowadzic bo obiecalam ze popracuje trovhe z domu ;)

Milego dzionka!!

Do góry