reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asienko dziekuje ze pytasz :*

ja tymczasem znow w szpitalu bo Kuba juz koniecznie chce poznac swoja i mame i swojego tate :) ogolnie to mam twarnienie i bole brzucha, zagrozenie porodem przedwczesnym.dostajemy sterydy. Maly wazy juz 1200g .

tez jestem na biezaco ale jak widze ze dziewczyny zazdroszcza to wole sie nie odzywac bo w sumie to im nic nie da ze ja podpowiem bo i tak bedzie zlosc..

tak jak ty wole sie nie wtracac.

KasikP,Ewelinka, Anula1988 co tam u was??

Asiu kochana a ty ogolnie jak sie czujesz?? Pracujesz?

Motylku ja chce zebys mi podpowiadala :p
Ale o jaka zlosc i radosc cjodzi bo ja chyba nie w temacie <zawstydzony>

Motylku trzymam kciuki za Ciebie i Kube zeby przynajmniej do 2.5kg zostal w brzuszku :) bo inaczej Kubusiu ta twoja mama z Toba osiwieje do porodu hihih :) motylku musi byc dobrze i juz :) swoja droga podziwiam Ciebie za ten spokoj .. ciaza Cie nie rozpieszcza. a mimo to nie slyszalam od Ciebie ani jednogo pesymistycznego slowa. Jestes wielka !!

Aska bebzon rosnie??? Kiedy nadtepne usg?? Bo chcemy potwierdzic czy to Ignas mamie daje szturchance w brzuszku :)

Pozwolę sobie w imieniu swoim i koleżanek coś napisać: Dziewczyny, które już mają swoje II kreseczki, to nie tak, ze my Wam zazdrościmy, źle życzymy czy nie daj Boże jeszcze coś gorszego. Cieszymy się razem z Wami tym, że doczekałyście się swojego upragnionego szczęścia. Nam po prostu czasem jest przykro, że mimo starań nic z tego nie wychodzi i tak jak sama pisałam, czasem mamy poczucie, że wszystkie w koło będziecie miały Maleeństwa, tylko my nie...:(
Gratulujemy Wam ciąży i cieszymy się ze wszystkiego razem z Wami, tak samo jak i martwimy się, gdy coś złego się dzieje..:)

jazza mój humorek dziś z rana też nie był najlepszy ;-) oczywiście wyżyłam się na moim K, on był "pod ręką" :-p później po przeczytaniu szczęśliwych postów poryczałam się bo stwierdziłam, że tylko ja mam takiego pecha i zostanę tu na wieki wieków...

Archea i mississ może się skuszę na tego testa, ale to tylko dlatego, żeby samej sobie po raz kolejny udowodnić że lipa :sorry: i zaprzestać już z nadzieją na ten cykl...

tak jak shawty napisała to ja podpisuję się pod tym :tak::tak:

Malena,Schwaty eee pociesze was ... to ja tu sama zostane hehe ... no to co ... plan jest taki ze musimy czym prędzej na "hura" zakropkowac sie ;-) ...
Archea Gratuluję ;-) ...
Super wiesci ....

Dziewczynki ja tu z Wami jestem bo Wam mocno kibicuje i lubie z Wami rozmawiac. O mojej ciazy staram sie pisac jak najmniej bo wiem jakie to musi byc przykre... tyle z Was tak bardzo chce miec upragniona fasolke i sie nie udaje. Czasami mysle ze zycie jest bardzo niesprawiedliwe. Te ktore chca nie moga a te ktore nie chca moga,rodza zdrowe maluchy i niejednokrotnie wyrzucaja na smietnik!!!
Ale w tym musi byc jakis drugi,ukryty sens. Moze dlatego Was to doswiadcza bo jestescie mega silnymi kobietami i tylko Wy sobie z tym poradzicie!!! Ja wierze ze w koncu sie uda i kazda z Was wczesniej lub pozniej doczeka sie dwoch kreseczek a pozniej dzidziolka. Tego Wam z calego serca zycze! :)

A z postami... no coz tez czasem mam/mialam wrazenie ze nikt mi nie odpisuje... to po prostu jest forum i czasem ciezko wszystko ogarnac ;)

Moc pozytywnej energii Wam sle i mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&

reklama
Motylku kochany to ci sie Kubus trafil. Ciekawski!!! Czuje sie dobrze, pracuje i powoli zaczynam wiecej rozmyslac o przemeblowaniu pokoju, o wyprawce i calej reszcie :-)

Shawty to zrozumiale, ale my zwyczajnie nie chcemy wam przykrosci sprawiac. Ja jeszcze pamietam jak po waszej stronie bylam.

Do góry