reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No tutaj na ebayu tanie sa te testy wiec wzielam duzo :D a w sklepie albo aptecevkolo 5e najtanszy.. :p wiec wole miec zapas :p mam 50 w cenie jednego hahaha :p

oo to rzeczywiscie tanio, chociaz tak jak te zwykle testy to chyba widzialam taki najtanszy okolo 5 wiec jest podobnie ale te paskowe rzeczywiscie - i tak zyczymy co bys nawet 1/4 z tego uzyc nie musiala a jesli juz to tylko patrzec jak Ci ładnie ciemnieja II :))

uf ogórki ukiszone, papryka czerwona zrobiona :tak: teraz tylko pranie robię i będę leżeć do wieczora :-) pomogłam ile mogłam, bo mnie potem tak plecy zaczęły boleć, że się musiałam iść położyć :wściekła/y:

Tabasia zdrówka :tak:

jutro jadę na glukozę :-(

Mychunia glukoza nie fajna rzecz ale co sie nie robi .... :) ja juz nawet nie pamietam jak mi było przy tej glukozie, ale chyba nie odczuwalam tego az tak zle :)

Glukoza bbrrrrr ja nie lubie bleee

Dzisiaj chyba od waszego czytania o bolu plecow i moje sie odezwaly :-\ gdzies sie za mocno obrocilam chyba i ledzwie mi dokuczaja przy schylaniu i przekrecaniu bbbrrr nie lubie tego bo doac dlugi czas mialam spokoj . Jeszcze na dworze tak zimno i ponuro strasznie ...:-(

Watpliwosci
Chyba dla kazdej wystarczy :-) tak zliczyc to wcale nas tak mega duzo tu nie zostalo :-)

Ja musze sie pochwalic ze dzis bez papierosa all day :-D tylko dwa razy pociagnelam od starego :p ale jestem dumna z siebie :-)
Jajniki czuje tylko nie wiem skad plodny sie wzial o_O dziwne jak to 6dc . Moze to po @ jeszcze albo po clo. Ahh jak ja juz bym chciala w ciazy byc...

hejo - a ja jednak nie czekam do 22 wrzesnia tylko zmieniam gina i ide w przyszlym tyg:) wczesniej bylam na nfz to moze dlatego tak pozno ale teraz tez cos bedzie widac moze jeszcze nie serduszka ale przynajmniej powie czy prawidlowo sie rozwija i zagniezdzilo:) ide prywatnie :) juz wybralam ginke fajna ktora wlasnie mowi zeby sie cieszyc ciaza nawet jak to wczesna a nie taka jak tamta ze zle moze byc:D

i przyjmuje popoludniu nawet po pracy a tamta na nfz w trakcie pracy...
a poza tym ta ginka co do niej ide jest ordynatorka w szpitalu i przyjmuje w szpitalu wiec nawet lepiej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzis na wykladach z prawka rozmawialam z dziewczyna co tez sie stara a ma juz corke i dobrze ze z nia porozmawialam:) :D tyle mi dala pocieszenia i ze wcale nie musze tyle czekac:) poza tym na nfz chyba maja limit usg wiec dlatego nie bedzie mi robic co chwila... prywatnie to inaczej sie zaopiekuja:) a ja chce juz zobaczyc czy jest cos tam i czy prawidlowo rosnie a wiadomo pozniej serduszko:)

jak dobrze ze spotkalam na swej drodze ta dziewczyne :)

Do góry