reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Maluś właśnie dostałam plamień ( w końcu), więc @ zaraz się rozkręci... cykl mi się wydłużył do 34 dni, więc jak tak już będzie to proszę przepisz mi termin @ na 6 kwietnia....

Olusia no właśnie nie... bo teraz mam 2 @ po poronieniu, kolejna ma być 3 marca i dopiero po niej możemy się zacząć starać... więc wychodzi 6 kwietnia i mam nadzieję, że wtedy już nie przyjdzie :-)

Starające się: 24
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:
brrr85 - @28.01

Styczeń

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,CzekaCudu,kalisia

Mychunia, przepisałam Ciebie jak chciałaś :* Coraz bliżej do Waszych staranek &&&&& :*

Oluś, chcesz to zapraszam :)

Dziękuję dziewczyny :*

Dzisiaj coś mnie głowa boli i tak się zastanawiam jak tu powoli zacząć się pakować. Dzwoniłam do brata, aby pozałatwiam mi trochę kartonów :)
Widziałam na necie fajne mieszkania i mam nadzieje, że dla M też się spodobają :)

Olusia no właśnie nie... bo teraz mam 2 @ po poronieniu, kolejna ma być 3 marca i dopiero po niej możemy się zacząć starać... więc wychodzi 6 kwietnia i mam nadzieję, że wtedy już nie przyjdzie :-)

Mychunia a jak to sobie wyliczyłaś że trzecia @ po poronieniu wypada na 3 marca?? Ja też 8 stycznia dostałam drugą po poronieniu ale nie wiem czy Ty oczyściłaś się samoistnie czy miałaś zabieg..? Moja druga @ też zaczęła się od dziwnych plamień i na plamieniach się skończyła.
Widzę że daty naszych strat są bardzo zbliżone, ja miałam zabieg 12.11.2013 r.

reklama
Do góry