reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Susel dzieki za odp. Tak mierze zawsze w tym samym miejscu w pochwie. rano o tej samej porze tzn dzis pół godz wczesniej niz zwykle ale czy to moze miec takie duze znaczenie?

Gochson nie trac nadziei. Bedzie dobrze!

Agniecha cos Mateuszki chorują bo moj tez strasznoe kaszle :-(

reklama
Cześć wszystkim . Ja po wizycie. Czekam na @ ciekawe kiedy zawita po marvelanie :confused: a pozatym zmiana planów jednak bede szła krótkim protokołem bo przy mojej nadwadze długi odpada.. hmm z otyłością to już całkiem znikome szanse. Dawke mam wieksza niż poprzednim razem tzn z 150 na 225 :eek: i gonal bede brać tylko 5 dni tak mam nap na rozpisce a 6 dnia badanie estradiolu. Może coś się zmieni w trakcie w co wątpie. Pozostaje czekać na @ .

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:
brrr85 - @28.01

Styczeń

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,CzekaCudu,kalisia

Witajcie.... :-)
mligocka uuu to kuruj sie i nie daj sie chorobie !! he he :-)
Anula1988 trzymam kciuki za wizyte.... :tak:

U mnie grzeja non stop ale mam wrazenie ze mi zimno... wczoraj ogladalam film i poszlam pod koldre bo tak mi bylo zimno, chociaz mialam wrazenie ze cos mnie rozbiera, nalykalam sie witam i dzis jest ok....
Blair87 to moze tez pojde na solarium bo normalnie jestem chyba niedzwiedziem.... :tak: tylko bym spala i spala... he he

Gochson a co sie dzieje? ale co nie przyroslo pecherzyk? czy beta?
Domka12 super wiosna.... :tak:

lalka nio chyba musi przyjsc po odstawieniu anty? czy moze nie przyjsc? hmmm

reklama
witam dziewczeta :) ja tylko na chwilke wstałam tyle co i zaraz do pracy bede wychodziła.. noi co z tego dnia?

Gochson co się dzieje ?? pisz pisz bo sie niepokoimy !!
Agniecha niech Mati szybciutko zdrowieje
Mychunia no masakra z tą lekarka jakieś średniowieczne prawidła tutaj chce stosować. pierwsze słycze o takim czymś! masz mądrą siostrę niech robi jak uważa bo ona wie najlepiej co jest dla dziecka dobre
Anula pisz jak sytuacja z twoim pęcherzykiem?
mligocka zdrowiej kochana :*
Asia widziałaś udało mi się:) mam bb w telefonie co prawda nie aplikacje tylko przez neta na stronke wchodzę, wcześniej się nie dało nic napisać a teraz się da :) napisz jak tam po wizycie :)
Karolinko u mnie tak samo zimno jak u ciebie :/ nienawidzę zimy ja bym mogła w ciepłych krajach mieszkać :)
Cyntia jak sie czujesz??
Olusia gdzie ty się nam podziewasz śpiochu??
pozdrawiam was kochane moje i zyczę udanego dnia:*

Do góry