reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karolina, Mychunia - cieszcie się ze spokojnego okresu. Ja mam łagodne okresy, trwające 4 dni. Po poronieniu samoistnym parę okresów miałam bardzo obfitych. Natomiast pierwszy okres po zabiegu też był bardzo obfity i dłuższy, ale przyszedł idealnie w czas, pewnie dzięki zabiegowi.

Cyntia dziękuję ;) Ja pierwszy okres dostałam jak w zegarku 8.12 , drugi tak samo 8.01 ale trwał sporo czasu bo około 8 dni , a wcześniej miałam 5 dniowe @ .

Ja pierwsza @ po poronieniu dostalam po 6 tyg...:-) ja zazwyczaj mam najwiecej 5 dni @ ale zazwyczaj mam 3 dni...

Ostatnia edycja:
Cyntia dzięki :tak:ja pierwszy okres po poronieniu dostałam 25.12, trwał 6 dni z czego pierwsze dwa organizm się jeszcze oczyszczał... teraz na razie mam plamienia po 34 dniach od 1 dnia ostatniej @, a brzuch mnie od tygodnia boli...

mychunia napewno u Ciebie pragnienie jest wieksze skoro wciaz jestes wsrod staraczek :tak:

gabis pol godziny nie powinno miec takiego znaczenia. poczekaj jeszcze kilka dni.

Gochson sciskam Cie mocno!

malusiolka kciuki za przeprowadzke!!

Cyntia, mychunia, karolina moj pierwszy okres po zabiegu byl bardzo normalny (tylko troszeczke dluzej na niego czekalam), co dziwne bo podobno endometrium mialam niewielkie. jedyna roznica to prawie brak skrzepow.

Hej możecie mnie przepisać na liście, @przylazła jak w zegarku. Nie wiem gdzie mnie macie przepisać. Mam tego serdecznie dość. Najlepiej usuńcie mnie z listy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry