reklama
KasikP
Fanka BB :)
Dzień dobry a w zasadzie już dobry wieczór;-)
Susel wielkie gratulacje !!!!! Idziesz na bete????
Motylku dziękuję że o Mnie pamiętasz u Mnie dobrze mdłości ustały i powoli wszystko się normuję a co u Ciebie????
pozdrawiam Wszystkie staraczki
Susel wielkie gratulacje !!!!! Idziesz na bete????
Motylku dziękuję że o Mnie pamiętasz u Mnie dobrze mdłości ustały i powoli wszystko się normuję a co u Ciebie????
pozdrawiam Wszystkie staraczki
watpliwosci3
Susel kochana ciagle o Tobie myslalam!!! I myslalam ze musi sie Tobie udac skoro Twoj czas nadszedl to teraz i ja na pelnej musze sie postarac!!! To n@jlepsza nowina od kilku miesiecy . Strasznie gratuluje i wspieram!!! Buziaki dla Was !!!
KasikP
Julia często czytam co u Was słychać;-)
Dziewczyny na poczatku chcialan przeprosic ze nie odniose sie do wszystkicg postow, mimo ze je przeczytalam. Sobote mialam w koncu wolna, z wszelka praca wyrobilam sie w piatek. Sobote spedzilam na szykowaniu wszystkiego i warto bylo. K. zadowolony a ja razem z nim :-) takze weekeend uznaje za stosunkowo udany
Susel, nie mialysmy okazji sie poznax, ale gratuluje pieknego wyniku !!:-)
Ja teraz wrzucilam na.luz. Temperature mierze bo sie juz przyzwyczailam do tego, ale nie robie testow ovu :-) kalendarzyk niby wskazuje ze to okres plodny, ale nie zamierzam sie specjalnie starac zeby trafic z przytulaniem w owulacje. Co ma byc to bedzie...
Susel, nie mialysmy okazji sie poznax, ale gratuluje pieknego wyniku !!:-)
Ja teraz wrzucilam na.luz. Temperature mierze bo sie juz przyzwyczailam do tego, ale nie robie testow ovu :-) kalendarzyk niby wskazuje ze to okres plodny, ale nie zamierzam sie specjalnie starac zeby trafic z przytulaniem w owulacje. Co ma byc to bedzie...
watpliwosci3
A ja kupilam w koncu lampe do salonu bo od stycznia kabel wisial i denerwowal . W sklepie posprawdzalam(potrzasalam ) pudelka zeby nie trafic na uszkodzona.. odpakowalam w domu a tam origami .. kazda czesc osobno do poskladania ..
2Godziny skladania (sprobuje zalaczyc zdjecia)
2Godziny skladania (sprobuje zalaczyc zdjecia)
reklama
watpliwosci3