reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Susel- gratulacje :-):-)

Missiiss- no oczywiscie, ze wrzesien bedzie obfity w fasolki;-)

Dziewczyny oczywiscie, ze wszystkim nam sie uda, nie ma innej opcji :tak: nie moge sie doczekac ;-) chyba wtedy zwariuje ze szczescia doslownie :-D kurcze ja wtedy normalnie przebiegne maraton :-D

Dziewczyny dziekuje :-)
Czuje sie bardzo dobrze. Po powrocie do pracy wrocilam do zycia. Jednak praca wiele dla mnie znaczy. Maluch daje znac o sobie, mały wiercipiętek rośnie ;-) no i jestem mega szczesliwa. We wtorek wybieramy sie z Anula1988 na mały shopping :-D

Suselku dbaj o siebie prosze!!!

Miss, Aschlee, Julka watek majowy chyba juz rozpoczęty , życze wam abyscie były w nim Sw. Trójcą !!!! Trzymam kciuki i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To ja tez lapie capp cap :-)

Jazza
A ty z tym maratonem to wiesz nie przesadzaj :p bo w ciazy to noe byloby wskazane ;-) hehe :-D

ASIA
fajnie tak juz nosic takiego.mini czlowieczka :-) ciesze sie ze u was wsio ok :-)

Shawty
A ty gdzie sie podziewasz? Jak tam sie udal romantyczny wieczorek ??:-)

Malena
Ja ciagle czekam na ciebie ;-) nie uwolnisz sie ode mnie :p

Asiu lapie lapie;-) fluidy;-)
No to fajnie ze na zakupy sie wybieracie;-) do HM zajrzycie? Jest teraz ten kupon 20% ;-)
ja rowniez sie wybieram we wtorek do HM z kumpela, szkoda ze blizej niemieszkasz to bym cie zabrala na zakupy do HM z dodatkowa moja znizka;-)
No to super ze czujesz sie dobrze w pracy;-)

Jazza maraton? Haha dobre ty w najlepsze bedziesz drzemac a nie maratony ci w glowie:-D

My juz z mezem po przytulankach;-)

reklama
Haha dziewczyny jak ja sie dowiem, ze jestem w ciazy to mowie zwariuje ze szczescia tak, ze nie bede myslec racjonalnie :-D kurcze rozmazylam sie ta mysla :-D
A tak na serio to zwariuje wtedy na bank :-D
Caly czas piersi bola mnie przy dotyku... albo franca przyjdzie wczesniej albo nie wiem ;-)

Malena- wlasnie ja tez czekam :tak:

Do góry