reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Suselku
Trzymaj sie i zagladaj czesciej :-)
Asia
A ty jak sie czujesz?:-) jak fasolinka:-)
Trzymaj sie i zagladaj czesciej :-)
Asia
A ty jak sie czujesz?:-) jak fasolinka:-)
jazza
Fanka BB :)
Susel- gratulacje :-):-)
Missiiss- no oczywiscie, ze wrzesien bedzie obfity w fasolki;-)
Dziewczyny oczywiscie, ze wszystkim nam sie uda, nie ma innej opcji nie moge sie doczekac ;-) chyba wtedy zwariuje ze szczescia doslownie kurcze ja wtedy normalnie przebiegne maraton
Missiiss- no oczywiscie, ze wrzesien bedzie obfity w fasolki;-)
Dziewczyny oczywiscie, ze wszystkim nam sie uda, nie ma innej opcji nie moge sie doczekac ;-) chyba wtedy zwariuje ze szczescia doslownie kurcze ja wtedy normalnie przebiegne maraton
Dziewczyny dziekuje :-)
Czuje sie bardzo dobrze. Po powrocie do pracy wrocilam do zycia. Jednak praca wiele dla mnie znaczy. Maluch daje znac o sobie, mały wiercipiętek rośnie ;-) no i jestem mega szczesliwa. We wtorek wybieramy sie z Anula1988 na mały shopping
Suselku dbaj o siebie prosze!!!
Miss, Aschlee, Julka watek majowy chyba juz rozpoczęty , życze wam abyscie były w nim Sw. Trójcą !!!! Trzymam kciuki i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Czuje sie bardzo dobrze. Po powrocie do pracy wrocilam do zycia. Jednak praca wiele dla mnie znaczy. Maluch daje znac o sobie, mały wiercipiętek rośnie ;-) no i jestem mega szczesliwa. We wtorek wybieramy sie z Anula1988 na mały shopping
Suselku dbaj o siebie prosze!!!
Miss, Aschlee, Julka watek majowy chyba juz rozpoczęty , życze wam abyscie były w nim Sw. Trójcą !!!! Trzymam kciuki i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
To ja tez lapie capp cap :-)
Jazza
A ty z tym maratonem to wiesz nie przesadzaj bo w ciazy to noe byloby wskazane ;-) hehe
ASIA
fajnie tak juz nosic takiego.mini czlowieczka :-) ciesze sie ze u was wsio ok :-)
Shawty
A ty gdzie sie podziewasz? Jak tam sie udal romantyczny wieczorek ??:-)
Malena
Ja ciagle czekam na ciebie ;-) nie uwolnisz sie ode mnie
Jazza
A ty z tym maratonem to wiesz nie przesadzaj bo w ciazy to noe byloby wskazane ;-) hehe
ASIA
fajnie tak juz nosic takiego.mini czlowieczka :-) ciesze sie ze u was wsio ok :-)
Shawty
A ty gdzie sie podziewasz? Jak tam sie udal romantyczny wieczorek ??:-)
Malena
Ja ciagle czekam na ciebie ;-) nie uwolnisz sie ode mnie
Asiu lapie lapie;-) fluidy;-)
No to fajnie ze na zakupy sie wybieracie;-) do HM zajrzycie? Jest teraz ten kupon 20% ;-)
ja rowniez sie wybieram we wtorek do HM z kumpela, szkoda ze blizej niemieszkasz to bym cie zabrala na zakupy do HM z dodatkowa moja znizka;-)
No to super ze czujesz sie dobrze w pracy;-)
Jazza maraton? Haha dobre ty w najlepsze bedziesz drzemac a nie maratony ci w glowie
My juz z mezem po przytulankach;-)
No to fajnie ze na zakupy sie wybieracie;-) do HM zajrzycie? Jest teraz ten kupon 20% ;-)
ja rowniez sie wybieram we wtorek do HM z kumpela, szkoda ze blizej niemieszkasz to bym cie zabrala na zakupy do HM z dodatkowa moja znizka;-)
No to super ze czujesz sie dobrze w pracy;-)
Jazza maraton? Haha dobre ty w najlepsze bedziesz drzemac a nie maratony ci w glowie
My juz z mezem po przytulankach;-)
reklama
jazza
Fanka BB :)
Haha dziewczyny jak ja sie dowiem, ze jestem w ciazy to mowie zwariuje ze szczescia tak, ze nie bede myslec racjonalnie kurcze rozmazylam sie ta mysla
A tak na serio to zwariuje wtedy na bank
Caly czas piersi bola mnie przy dotyku... albo franca przyjdzie wczesniej albo nie wiem ;-)
Malena- wlasnie ja tez czekam
A tak na serio to zwariuje wtedy na bank
Caly czas piersi bola mnie przy dotyku... albo franca przyjdzie wczesniej albo nie wiem ;-)
Malena- wlasnie ja tez czekam