reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hejo
Ewe
Witaj. Napisz nam cos o sobie ?:-) masz moze pco? Pytam bo ja mam problemy z zawysoka insulina i chcialam zapytac jakie leki bierzesz.
Lili
Moze by sprobowac u innego ginka? Skoro czujesz ze z ta doktorka stoicie w miejscu?
Shawty
A jak plecy? Przeszlo troszku? A co do kolacji pamietam ze pierwsza romantyczna kolacje zrobil mi maz i zrobil kurczaka paski w sosie brzoskwiniowym z brzoskwiniami i z kuskusem ktore wlozyl do szklanki i zrobil babke z niego na talezu :-) bylo pyszne i fajnie wygladalo :-)
Moje dziecko dzis pospalo az do 9:15
w szoku jestem :-) a mam pytanko czy ktoras z was robi LECZO? mam kabaczka i chcialabym leczo ale nie wiem jak sie za to zabrac potrzebowalabym sprawdzonego przepisu:-) ktoras by sie podzielila doswiadczeniem z leczo?:-) bylabym wdzieczna
Milego dzionka :-)
Ewe
Witaj. Napisz nam cos o sobie ?:-) masz moze pco? Pytam bo ja mam problemy z zawysoka insulina i chcialam zapytac jakie leki bierzesz.
Lili
Moze by sprobowac u innego ginka? Skoro czujesz ze z ta doktorka stoicie w miejscu?
Shawty
A jak plecy? Przeszlo troszku? A co do kolacji pamietam ze pierwsza romantyczna kolacje zrobil mi maz i zrobil kurczaka paski w sosie brzoskwiniowym z brzoskwiniami i z kuskusem ktore wlozyl do szklanki i zrobil babke z niego na talezu :-) bylo pyszne i fajnie wygladalo :-)
Moje dziecko dzis pospalo az do 9:15

Milego dzionka :-)
Dziękuje, plecy już prawie nie bolą. Od czasu do czasu je tylko lekko odczuwam 
W planach jest, pyszna kolacja we dwoje, wino, jakaś seksowna bielizna, świece , no a później to już wiadomo
Koleżanka mi tu podpowiada, żeby zrobić Cannelloni , wygląda ładnie, mój jest miłośnikiem sera ...więc powinien być zadowolony. Dzisiaj po pracy muszę się wybrać na jakieś zakupy
Co do Leczo, zaproś mnie na to
bo mam taką ochotę, a nie mogę upolować kabaczka u siebie 
Znaczy się, przepis konkretny chcesz, czy masz jakieś pytania. Ja do tej pory robiłam zawsze z kiełbasą, rzadko kiedy z mięsem
Dodawałam też paprykę czerwoną 
Pychotka ! <3
W planach jest, pyszna kolacja we dwoje, wino, jakaś seksowna bielizna, świece , no a później to już wiadomo
Koleżanka mi tu podpowiada, żeby zrobić Cannelloni , wygląda ładnie, mój jest miłośnikiem sera ...więc powinien być zadowolony. Dzisiaj po pracy muszę się wybrać na jakieś zakupy
Co do Leczo, zaproś mnie na to
Znaczy się, przepis konkretny chcesz, czy masz jakieś pytania. Ja do tej pory robiłam zawsze z kiełbasą, rzadko kiedy z mięsem
Pychotka ! <3
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam dziewczyny w ten wreszcie piękny poranek 
AnnaMaria wielkie gratulacje!!!!!!!!!!! Beta na pewno będzie wzrastała, ale rozumiem Cię, Ja też tak się denerwowałam, co Ja piszę dalej się denerwuję i pewnie tak będzie do porodu. A Twoja beta wcale nie jest za niska, bo to zależy kiedy miałaś owulację i kiedy doszło do zagnieżdżenia. Rożnie piszą o zagnieżdżeniu, mniej więcej 6-10 dni po owulacji, spotkałam się nawet, że 11, albo 12. Także na pewno zależy to od organizmu kobiety. Ja na 5 dni przed @ miałam betę ok. 83, a jak poszłam 2 dni później, to miałam prawie 280. Trzymam za Ciebie i Twoją fasolkę kciuki.
anula faktycznie jak przestaje się o tym tyle nie myśleć i nie spodziewa się, że właśnie teraz się udaje, to wtedy zaskakuje i są II kreseczki
Ja przynajmniej tak miałam, był to mój ostatni cykl starań, bo mieliśmy robić kilku miesięczną przerwę, pojechałam na wakacje, odstresowałam się, nie myślałam o tym, że musi się udać, no i udało się. Teraz biegnie już 6 tydzień, a Ja dalej nie mogę w to uwierzyć, że musieliśmy zrobić 700 km (w jedną stronę), żeby się udało
jeżeli chodzi o inofolic to Ja też szybko poczułam jego działanie, zaraz zaczęły mnie pobolewać jajniki, a przy dniach płodnych po prostu wariowały. Mnie sie udało zajść w ciążę w drugim cyklu jego stosowania i mam nadzieję, że Tobie też pomoże.
ewe witaj i powodzenia.
Miłego dnia
AnnaMaria wielkie gratulacje!!!!!!!!!!! Beta na pewno będzie wzrastała, ale rozumiem Cię, Ja też tak się denerwowałam, co Ja piszę dalej się denerwuję i pewnie tak będzie do porodu. A Twoja beta wcale nie jest za niska, bo to zależy kiedy miałaś owulację i kiedy doszło do zagnieżdżenia. Rożnie piszą o zagnieżdżeniu, mniej więcej 6-10 dni po owulacji, spotkałam się nawet, że 11, albo 12. Także na pewno zależy to od organizmu kobiety. Ja na 5 dni przed @ miałam betę ok. 83, a jak poszłam 2 dni później, to miałam prawie 280. Trzymam za Ciebie i Twoją fasolkę kciuki.
anula faktycznie jak przestaje się o tym tyle nie myśleć i nie spodziewa się, że właśnie teraz się udaje, to wtedy zaskakuje i są II kreseczki

jeżeli chodzi o inofolic to Ja też szybko poczułam jego działanie, zaraz zaczęły mnie pobolewać jajniki, a przy dniach płodnych po prostu wariowały. Mnie sie udało zajść w ciążę w drugim cyklu jego stosowania i mam nadzieję, że Tobie też pomoże.
ewe witaj i powodzenia.
Miłego dnia
missiiss1301
Shawty
No w ogole jak to sie robi?
nigdy nie robilam. Podsmazasz kielbaske z cebulka i co dalej wrzucasz np pomidora i papryke. Dusisz chwile. Pozniejczosnku hmmm nie wiem majeranku pieprzu i kabaczka? Czy inaczej.... cos jeszcze dodajesz? ;-) nigdy nie robilam. Ale jak eyjdzie to zapraszam
a co do makaronow sa zaje....te z serem zzoltym napewno z tego bedzie zadowolony :-) ja ueielbiam makarony ale tego jeszcze nie robilam. Bedziesz mielonym faszerowala? Ja uwielbiam tagiatrlle albo papardelle :-)
No w ogole jak to sie robi?

malena100
Fanka BB :)
missiiss robiłam przed wczoraj kabaczka 
samego kabaczka nie obierałam, ale można obrać. pokroiłam w większą kostkę (pierw wydłubałam środek), paprykę też w kostkę. do garczka na oliwę tego skrojonego kabaczka - jakby się "palił" podlej wody,. na osobnej patelni podsmażam cebulę z pokrojoną piersią i kiełbaską - przyprawiam tylko vegetą i pieprzem. później dodaję do kabaczka i papryki i całość dusze jakiś czas.pod koniec dopiero dodaję pomidory z puszki i doprawiam do smaku :-) trochę jeszcze pogotować i już pyszny obiadek :-)

missiiss1301
O malena dzieki za podpowiedz. Hmm pomidory z puszki moze lepiejj je kupie niz swieze :-) dobra jade na zakupy i sie biore do roboty :-)
reklama
shawyt a może lasagne? Moje małe hobby: Lasagne bolognese