reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lili a noz .... milego
..

Jula a jak tam pecherz? Lepiej ?

Archea będzie dobrze nie stresuj sie ....

Zapodalam 2 saszetki ino ok 16 i powiem wam ze jajniki bola
..ale to chyba za szybko na działanie ....
No ciepelko jest,ja juz w szlafroczku ...jutro ostatni raz przed 6 wstaje i weekend .... wogole jakos aktuwnie ostatnio ... a to z mlodym wczoraj wrzosy sadzilismy przed domem w donice no takie kompozycje pikne nam wyszły ze hoho ;-) ...psiaki wczoraj sie u mojej mamy wykluly - 1 chyba wezmiemy ;-) takie muminki malusie ...a to fajna rasa bo z wlosami -maltanczyki ;-) mlody podjarany az dzis na noc zostal ...
W pracy jakis mexyk ...przygadalam kiero i dzis udawala ze mnie nie widzi ... glupia ... swoje niedociągnięcia na mnie próbowała zwalić ...nie dalam się? Nie będę brala odpowiedzialnosci za nia na siebie ....
Jutro tez na pelnych obrotach po pracy po mlodego,zakupy a potem na babski Wieczorek... salatke jeszcze w międzyczasie musze stworzyc
... a w nd znowu na konie ;-) ...

Dobra wygladalam sie ... mimo wszystko czuje ze jakos pod górę ciągle ... ciagle cos nie tak .... wiec i z tych malych przyjemności trzeba się cieszyć ....

Do jutra ....

reklama
Malena- tak tak zatestuj zatestuj :-). A ja sie juz nie doluje ;-)

Ewe- witaj :-)

LiliMarlene- wszystko bedzie dobrze, zaciskam kciuki z calych sil. Mam tak samo odnosnie widoku malutkich dzieci w wozkach i kobiet w ciazy.. Zlapalam sie dzis po raz kolejny na tym, ze idac przez ulice z moim i trzymajac go za reke jak widze kobiete w ciazy to zaciskam mocno jego dlon i szkla mi sie oczy. Sa takie momenty, ze cche uciec, zaszyc sie gdzies i plakac. Ale i tak kiedys bylo gorzej...Jestem optymistka rozesmiana szczesliwa, ale czasem jakis dolek przychodzi. No ale nie daje tego po sobie poznac i wiem, ze i ja wkrotce juz niedlugo tez to bede miala. Tak sama jak kazda z nas.:tak:

Anula- ja dzis strasznie przemarzlam i na dworzu i w pracy.. masakra, ale ja tez nie pomyslalam i za lekko sie ubralam i teraz siedze w cieplej pizamie, welnianych grubych skarpetach i polarowym szlafroku z goraca herbata pod koldra haha jestem zmarzluchem, mam slabe krazenie i az rece i usta mi sinieja jak jest tak zimno... i co zrobic w zimie? :):happy:

A tak poza tym to moja robota czasem mnie dobija :baffled: np dzisiaj... i mam wrazenie, ze prauje z ludzmi, ktorzy cudem zostali wybrani na niektore stanowiska, nalatalam sie dzis.. ale teraz jestem juz z moim, wiec jest super :-D i uciekam sie rozgrzac :tak:
Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) i mamy piątek:-) piąteczek, piątunio :-D:-D a przyszły tydzień urloppppp :-D:-D:-D:-D

anula wierzę, że po inofolicu będziesz wkrótce szczęśliwa, ba, bardzo szczęśliwa :tak::tak:

jazza testować będę w sobotę albo w poniedziałek, choć i tak mam przeczucie (jak nigdy do tej pory), że lipa :sorry:

julia może historia się powtórzy jak przy córeczce :tak::tak:

liliMarlene mimo wszystko trzymam kciuki &&&& ;-)

shawty Ty to dziewczyno ranny ptaszek jesteś :-p:-p

Witam

Ja wlaanie sie przebudzilam

Malena kochana kiedy testujesz?
Watpie w powtorke:p
Teraz w 17dc jak bylam u gina niebylo nic widac zadnej owulacji,zadnych pecherzykow...jest to mozliwe ze owulacja dopiero sie rozkrecala po 17 dc? Bo z tego co wiem pecherzyki potrzebuja pare dni zeby urosnac...
Kurde albo cykl bezowulacyjny...ale wtedy chyba @ nieprzyjdzie prawda?
Jak narazie @ brak

Sola7 co u Ciebie? Za chwile zliza sie twoj termin

Shawty ja uwielbiam spac chyba sie zdrzemne jeszcze;-)

A jestem zadowolona bo w HM na dzial dzieciecy jest -20% + moja znizka pracownicza -25% ;-);-)
Za tydzien sie wybiore na zakupy

Witam sie i ja z rana :-)

Malena- zycze Ci pozytywnej niespodzianki i zaskoczenia ;-) i sobie tez tego zycze i kazdej z nas hihi :-D
zazdroszcze urlopu hehe moj sie skonczyl dopiero, ale jakos malo odpoczelam ;-) i przydaloby sie dluzej, bo mam mega stresujaca prace ;-)

Shawty- ja tez uwielbiam spac, ale jakoze mieszkam pod warszawa to aby dojechac do pracy na 8 musze wstac 4:30 ;-) juz przywyklam, no i rano potrzebuje duzo czasu na wyszykowanie sie, a i tak zawsze doslownie wybiegam na autobus na styk :-D dobrze, ze mam przystanek pod domem ;-). Potem w autobusie jak sa wolne miejsca to zasypiam na mnicha ze sluchawkami na uszach :-D

Milego dnia :-)

shawty ja też od poniedziałku do piątku budzik 5:50 :sorry: choć zawsze najlepszy sen jest wtedy kiedy niestety trzeba wstać:sorry:

julia wiesz, że ja bardzo nie lubię testów, bo jeszcze nigdy nie wyszły :-p:-p aczkolwiek zawsze je robię :-p

reklama
Jazza, ja mieszkam w stosunkowo małym mieście. Do pracy mam na 6,30, a z domu wychodzę o 5,40, żeby zdążyć na autobus :)
A muszę jechać na drugi koniec miasta ;)\

Dziewczyny ! Pomocy !
Potrzebuje pomocy i pomysłu na romantyczną kolację we dwoje :)
Poradzicie?

Do góry