reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewe witamy :))

Tinuś to również za Ciebie trzymamy kciuki - w sumie jak zobaczyłam to już nie długo :) dzisiaj jakoś tak chłodno choc kolo 17 dziwnie się cieplutko zrobiło na chwile to skorzystałysmy ze spaceru, ale zaraz trzeba było zmykac do domu bo Mała lekko przeziebiona a zaczeło się jednak znów zimno robić.. :)

reklama
aż mnie ciarki przeleciały jak przeczytałam Tinuś :-D boje się okrutnie - najwyzej się zaszyje jak bedzie negatywnie w łóżku i nie wyjde do końca następnego cyklu :)

Hej Dziewczynki wpadlam podgladnac co u Was ;)

AnnaMaria trzymam kciuki za prawidlowy przyrost :)

Malena jestem myslami z Toba ;) no i oczywiscie z innymi staraczkami :)
Julia a Ty tez testujesz??

Kochane przesylam fluidki i pozytywne mysli ~~~~~~~~~~~~~~~ ♡

Przepraszam ze nie odpisze kazdej z Was ale ciezko mi nadrobic...

witam sie i ja :)

AnnaMaria - co ja czytam? GRATULACJE Dziewczyno!!!!:-D:-):-):-):-)
martaha, ewa
- witajcie :-)
Julia - czy mozesz mnie naniesc na 27.08? Dzieki
Shawty - biedna Ty jestes z tymi plecami, jak mi przewialo bark to uzywalam Capsiplasty rozgrzewajacei masc z pieprzem. >Troche bylo lepiej.

Ja wpadlam tylko na chwile bo mam zabiegany wieczor. Bylismy na zakupach, potem pranie i ogarnianie chaty bo jutro wieczorem przyjezdzaja moi rodzice. Zaraz ide pod prysznic i chyba troche sie poprzytulamy z M. bo jak beda rodzice to bedzie ciezko, hihi...

Ecchhh, jak bylismy na zakupach to w kolejce obok stala para z malenkim dzieckiem w maxi cosi. Lapie sie na tym, ze sie po prostu gapie na takie dzieci i po prostu zazdroszcze straszliwie (wiem, zazdrosc podle uczucie...). Najlepsze jest to, ze ta laska potem przed sklepem stala i palila,a metr od niej to dziecko w kolysce. Przez glwe przeszla mi mysl: ciekawe, czy ona karmi... Jak cos takiego widze, to wlacza mi sie agresor :angry::angry:
Mnie bola (.)(.) i brzuch na @, ktory ma przyjsc ok. 27.08. W tym miesiacu sie nie nakrecam, bo na 1000% nie jestem w ciazy, nie bylo jak. Kurde, ryczec mi sie chce, ze u mnie sie ta diagnostyka tak wlecze. M. oddal probke 5 tyg. temu i ciagle jeszcze sie nie posunelismy ani o milimetr do przodu :-:)-( Nawet nie wiem, czy te wyniki jakies miarodajne beda i mam zle przeczucie co do mojej gin :( We wrzesniu uplynie rok naszych staran...
Trzymajcie sie!

Hehe ja tez chetnie bym sie przy kominku ogrzała :) powiem Wam, że odswiezam forum jak głupia - cały czas czy czasami nie napisałyscie - chyba mi sie juz powoli cos w głowe dzieje przez ten stres z testowaniami :dry:

WItam

Ale dzis musialam nadrabiac:)

AnnoMario kochana bardzo bardzo ci gratuluje:):) daj znac jak mam cie wpisac na liste II kreseczek:)

Lili kochana juz wpisalam..sorki ale mialam tyly i wlasnie wiedzialam ze kogos mam wpisac ale niepamietalam kogo i szukalam posta:)

Tabasia kochana ja juz robilam bete negatyw

Juz kiedys Wam mowilam ze w ciazy z corka beta mi niewyszla;)
DOkladnie pamietam ze lekarz 14 wrzesnia mam sie z mezem przytulac:) a na bete poszlam 24 wrzesnia, pewnie z dzien dwa powinnam poczekac i wszyla mi negatywna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie jak bylam w szoku jak @ nieprzyszla?:)

Jejka ale sie objadlam wrr az mi niedobrze zjadlam bagietke czosnkowa i ciastkiem francuskim popchlam bleee:(:(

U mnie nadal niema @ jestem zla, niech ta malpa przyjdzie bo za tydzien juz musze byc po! na wakacjach chce miec swobode

Julia przepraszam niedoczytalam :/ ale cos pisalas ze bylas chora wiec moze tak mialo byc. Fasolka sie zadomowi niedlugo wierze w to :)

Archea Ty jeszcze masz pare dni do @ widze...

Mam nadzieje ze jutro kolejna staraczka oglosi nam dobra nowine :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry