witam sie i ja
AnnaMaria - co ja czytam? GRATULACJE Dziewczyno!!!!

:-)
:-):-):-)
martaha, ewa - witajcie :-)
Julia - czy mozesz mnie naniesc na 27.08? Dzieki
Shawty - biedna Ty jestes z tymi plecami, jak mi przewialo bark to uzywalam Capsiplasty rozgrzewajacei masc z pieprzem. >Troche bylo lepiej.
Ja wpadlam tylko na chwile bo mam zabiegany wieczor. Bylismy na zakupach, potem pranie i ogarnianie chaty bo jutro wieczorem przyjezdzaja moi rodzice. Zaraz ide pod prysznic i chyba troche sie poprzytulamy z M. bo jak beda rodzice to bedzie ciezko, hihi...
Ecchhh, jak bylismy na zakupach to w kolejce obok stala para z malenkim dzieckiem w maxi cosi. Lapie sie na tym, ze sie po prostu gapie na takie dzieci i po prostu zazdroszcze straszliwie (wiem, zazdrosc podle uczucie...). Najlepsze jest to, ze ta laska potem przed sklepem stala i palila,a metr od niej to dziecko w kolysce. Przez glwe przeszla mi mysl: ciekawe, czy ona karmi... Jak cos takiego widze, to wlacza mi sie agresor

Mnie bola (.)(.) i brzuch na @, ktory ma przyjsc ok. 27.08. W tym miesiacu sie nie nakrecam, bo na 1000% nie jestem w ciazy, nie bylo jak. Kurde, ryczec mi sie chce, ze u mnie sie ta diagnostyka tak wlecze. M. oddal probke 5 tyg. temu i ciagle jeszcze sie nie posunelismy ani o milimetr do przodu :-

-( Nawet nie wiem, czy te wyniki jakies miarodajne beda i mam zle przeczucie co do mojej gin

We wrzesniu uplynie rok naszych staran...
Trzymajcie sie!