reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

AnnaMaria do @ mam okolo 5-6 dni czyli róznimy się odległością około jednego dnia, no ale wiadomo zobaczymy :)

Martaha wiadomo nadzieje również jakąś tam mam, ale chyba lepiej się nastawić zawsze na gorsze co by można było się pozytywnie zaskoczyc :) To ciągniecie w podbrzuszu wcześniej niż przed @ co mówiłaś daje mi tą iskierke tej nadziei bo mam podobnie :)

reklama
AnnaMaria gratuluje
na ten dzien cyklu to beta bardzo ladna :)

ja dzisiaj na usg zobaczyc czy serduszko sie pojawilo :crazy:
stres jest nie powiem :( a za 4 tyg to juz wogole bede sie bac na maksa

Ostatnia edycja:
Anna bete po 48 albo 72h od pierwszej:)

A progesteron bo jesli bedzie za niski to bedziesz musiala brac lutke albo dupka na podtrzymanie :) zrob z beta razem ale lepiej bylo by gdybys zrobila go jak najszybciej :)

Witam witam!

Anna gratki! Druga beta zrob w sobote po 48h bo bardzo ważny jest jej przyrost. Ja miałam bete 20 :) a 2 dni pozniej 89 :) a bladziochy bardzo długo mi wychodziły.

miłego..

Lalka!!!!!! Odezwij się!

jak odbieralam wyniki to pani z laboratorium tez mowila ze jak na ten dzien to beta ladna.... :) ale powiedziala zeby zrobic bete za tydz ze wczesniej nie trzeba... a progesteron tez niby nie trzeba... ale chyba jednak pojde w koncu to cos bardzo waznego dla mnie i nie darowalabym jakby sie cos stalo...:)

dokladny wynik to 25,45 mlU/ml a ich wskazniki:
-do 2 poza okresem ciazy
- 1500 - 23000 - 4-5 tydz
- 3400 - 135300 - 5-6 tydz

dlatego mowila za tydz by zobaczyc ktory tydz.
ale pojde w sobote:) i podam wam wyniki:)

dziekuje wam za wsparcie:****

mialam mala naddzieje ale psychicznie szykowalam sie na wrzesien a tu niespodziewanka - oby tylko zdrowie bylo i donosic ... tak mnie czasem lekko pobolewa podbrzusze ze gdyby nie wyniki to myslalabym ze @... mam tez duzo sluzu...

Ostatnia edycja:
reklama
Babydust
czuje ze testowanie to nie ostatni stres... druga beta - stres, usg - stres, kolejne wizyty stres... widze po tobie:) u mnie tez tak bedzie...

Do góry