reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Martaha- witaj i zycze powodzeniac:-)
AnnaMaria- kciuki :-)

Missiiss- no to zaciskam kciukasy z calych sil :-D

I kurcze rowniez prosze o kciuki, bo chce zajsc w ciaze teraz i pojsc na zwolnienie po 1 i najwazniejsze bo tego pragne z calego serca :-D a po drugie bo musze porzadnie odpoczac od tej roboty :-)

reklama
martaha witaj i powodzenia.

AnnaMaria zmykaj na betę i szybko pisz jaki wynik. Trzymam mocno za Ciebie kciuki. A bladziochami się nie przejmuj, bo rożnie z nimi bywa. Mi pierwszy wyszedł 6 dni przed terminem @. Ja na 4 dni przed @ zrobiłam kolejny test wieczorem i wyszła mocna druga kreseczka, a jak zrobiłam taki sam test na drugi dzień rano, to wyszedł bladzioch.

missiiss Ja też bardzo chciałabym iść już na L4. Ale u mnie jest trochę bardziej skomplikowana sprawa i muszę jeszcze poczekać, oby nie za długo.

Shawty- a dla faceta to kazdy inny i kazdemu potrzeba czego innego :-D jesli by o mojego chodzilo to bym powiedziala tak- pyszna kolacja, wino, fajne ciuszki ;-) i potem fajne przytulanki :-D

I przestane zyc nadzieja lub tylko nadzieja:)

ale jakos w to nie wierze ze wynik bedzie pozytyw.... przynajmniej nie bede sie nakrecac niepotrzebnie:)

bo wynik tak czy siak 4 dni przed @ juz powinien wyjsc prawda? jesli testy maja bladziutka kreseczke... - sprawdze czy te testy dzialaja... jeszcze jest opcja utrzymania ciazy...jesli sie okaze ze tak... bo raz mialam testy pozytywne ... ale wtedy mialam silne bole tydzin przed @ i w trakcie plamien... teraz sie dobrze czuje ...

kurcze juz chcialabym wiedziec - mam nadzieje ze wyniki beda dzis.

AnnaMaria, powodzenia :)

Oj tak, ja tez najchętniej bym poszła na L4, jak tylko dowiedziałabym się o ciąży. I również proszę o kciuki, przydadzą się w tym cyklu :)

Jazza, no z moim jest podobnie :) Żarełko pyszne dostał wczoraj :D Myślałam o sobocie, żeby właśnie zrobić mu kolację, napić się wina, jakoś fajnie się ubrać...ale póki co nic mu nie mówiłam, bo to byłaby niespodzianka :) Jednak wczoraj coś przebąkiwał, że musi jechać do rodziców coś tam zrobić i z kolegą się umówił na 'zabezpieczanie' podwozia w aucie :) także , pewnie będzie zmęczony i zły...

mam tylko taka obawe apropo lekow moich

dla bezpieczenstwa jakie leki na przeziebienie a szczegolnie katar? bol glowy ewentualnie mam wrazenie ze mam goraczke...

wiecie co... zaczal mnie lekko brzuch bolec - od czasu do czasu pobolewa - jak na @ ;( mam wrazenie jakby niedlugo miala przyjsc...

do tego te przeziebienie...

Ostatnia edycja:
AnnaMaria trzymamy kciuki wszyscy !!! tylko powinnas sie cieszyc ze objawow nie masz jesli jestes w ciazy :-) cały czas &&& za II :-)
Przyznam, że skusiłas mnie na test troche bo mam jeden dzień po Tobie na termin @ - a miałam być twarda :dry:

Martaha oczywiscie witamy Cie cieplutko i zapraszamy jak najczęściej :)) :tak: Wszystkie Ci życzymy powodzenia :)

Shawty nie przepraszaj bo to własnie my jestesmy od tego by tych problemów wysłuchac kochana - tak jak dziewczyny mówią, może jakiś miły wieczór, a nóż w sobote po tych robotach z autem z kolega miałby jednak ochote na miłą kolacyjke i przytulanki :) Odnosnie bólów pleców to mi promieniowalo na uda jak byłam w ciąży i przypomniały się problemy z nerkami, męczyło mnie to jakąś chwile, ale z tego co pamietam bez szpitala mi się nie obyło. Oczywiscie nie mówie, że Ty mozesz miec z tym problem, mozesz spróbowac tych plastrów.

Missiiss w tym cyklu juz napewno się uda - nawet nie myslimy inaczej :-)

witam się i ja :-)

AnnaMaria
trzymam mocno kciuki kochana:tak::tak::tak::tak: nie denerwuj się i nie myśl o tym, że @ mogłaby przyjść ;-)

Martaha witamy w naszych skromnych progach :-p:-p

missiiss także powodzenia w następnym cyklu :tak: pomyśl, że w końcu jesteśmy "staraczki 2014", a rok 2014 już zaraz się kończy i wszystkim nam się uda :-D:-D:-D:-D

reklama
ja kupilam ich wiecej wiec sobie robilam i tym sposobem zostaly mi tylko 3 ... wczesniej byla tylko I (kilka dni temu) dzis zrobilam bo piersi bola i brzuch na @ wiec pomyslalam - a zrobie jak bedzie negatyw to znaczy ze nic z tego i bede czekac na @ a tu bladzioch - i zobaczymy czy mnie w konia bladzioch zrobil....jeszcze 5h - wierze ze wyniki beda dzis.... i tak nastawilam sie na wrzesien ale ten test tylko dodal nadziei...

martaha witam rowniez:)

Do góry