reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miło spędziliście czas widać mychunia :) komoda super :tak:
W sumie może pomyśle z moim M żeby gdzieś wyjść ( tak mi sie zachciało jak napisałyscie ) - wiadomo dzień zwykle zabiegany, córeczka troszke energii Nas pozbawia, a nawet jak gdzieś zostaje to i tak Nasze myśli gdzieś i tak do Małej pomykają :) a tu chodzby na chwilke zatrzymać by się przydało :)

reklama
Mychunia- gratulacje z okazji rocznicy :-)

Archea- takie wyjscia tylko we dwoje sa bezcenne w tym zabieganym swiecie :tak: ja z moim spedzilam zeszly piatek tylko we dwoje.. spacer, obiad, lody, spacer itd itd itd;-) a bylo tak cudownie, ze gdy mnie tak tulil na lawce w parku powiedzialam mu, ze chcialabym by czas sie zatrzymal:-). Dalo nam to tyle pozytywnej energii i przede wszystkim czas spedzony razem :tak: wiec polecam :tak:

A ja jestem padnieta dzis, wiec uciekam do mojego i zycze wszystkim dobranoc :-)

Witam dziewczyny w ten pochmurny i deszczowy dzień. Powiem Wam szczerze, że mam powoli dość tej pogody, dopiero sierpień, a tu u nas tak paskudnie i zimno. Nawet nie chce myśleć, co będzie we wrześniu, czy w październiku.

mychunia dziękuję Ci bardzo.

AsiaSz chyba tak zrobię, popytam u nas w przychodni lekarkę może dać mi skierowanie na to badanie. Do lekarza chodzę prywatnie, trochę kasy zostawiam, ale czego się nie robi dla kruszynki
:-) Choć powiem Ci szczerze, że czasem mnie trafia jak sobie pomyślę ile zdzierają z naszych wypłat, a jak przyjdzie co do czego, to lepiej chodzić prywatnie, żeby mieć lepszą opiekę. Masakra.

shawty współczuję Ci bólu pleców. Wiem, co to znaczy. Ja często chorowałam na kamicę nerkową i na rwę kulszową, wtedy ratowałam moje obolałe plecy, takimi plastrami rozgrzewającymi oraz takim żelem, który kupiłam w aptece. Ten żel można albo podgrzać w mikrofalówce i przykładać właśnie na bolące plecy. A na stłuczenia mrozi się go w zamrażalce. Super sprawa, polecam.

Miłego dnia życzę pomimo pogody.

hej dziewczynki....

przebudzilam sie o 4.50 i zrobilam z ciekawosci test ciazowy - wyszla kreseczka bladziutenka ledwo widoczna (myslalam ze chce chyba ja zobaczyc to widze i mozg mnie oszukuje) o 7.00 po wyschnieciu prawie w ogole niewidoczna ale jednak cos tam bylo... zrobilam drugi test i kreska bladziutenka ale mocniejsza niz ta o 4.50... myslalam ze dalej mi cos sie w glowie poprzestawialo i do mza poszlam i on tez widzial (jemu powiedzialam ze to test owulacyjny po co mu robic nadzieje niepotrzebna) ...
po wyschnieciu troche pojasniala ale ja juz widac...

mozliwe zeby od 4.50 do 7 troche pociemniala?

albo czy moglo miec wplyw na taki wynik moje przeziebienie - biore leki - polopiryne s, ibum zatoki, xylogel, tantum verde ... a przeziebienie dalej mnie trzyma tyle ze troche lzej...

sutki mnie bola mocno (nie moge dotykac), czasem mniej (ale mialam tak juz przed okresem czasem... do tego w ogole nie czuje jakby to byla ciaza... lekko pobolewa podbrzusze ale to tak tez przed @ mialam...

do @ zostalo mi 4-5 dni

Brrrr Majdaczek masz racje .. ja sie witam pod kocem z goraca herbata :) o 9.30mam malego dzisiaj :) mam nadzieje ze na dworze jest cieplej niz w domu hahaha :p

reklama
Do góry