reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

ja kupilam ich wiecej wiec sobie robilam i tym sposobem zostaly mi tylko 3 ... wczesniej byla tylko I (kilka dni temu) dzis zrobilam bo piersi bola i brzuch na @ wiec pomyslalam - a zrobie jak bedzie negatyw to znaczy ze nic z tego i bede czekac na @ a tu bladzioch - i zobaczymy czy mnie w konia bladzioch zrobil....jeszcze 5h - wierze ze wyniki beda dzis.... i tak nastawilam sie na wrzesien ale ten test tylko dodal nadziei...

martaha witam rowniez:)

wierzę, że to będzie jednak ten cykl ;-) super wieści od rana :-) zaraz się zacznie szał testowania :-p ja zamierzam 25 zatestować - do wtedy mam brać dupka. lubię takie wiadomości :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
oby malena oby sie w koncu udalo nam:) ...

ja moze bardziej bym sie nakrecala ale spowalnia mnie te chorobsko - nie nadaje sie dzisiaj do roboty... koncentracja mi siadla calkiem... jutro juz musze miec wolne...
przyda sie wolne - jesli wiesci beda dobre to odpoczne a jesli zle to bede poprawiac sobie humor... byle nie do pracy...

obym tylko wyzdrowiala bo w katarze pojawiaja sie krwinki... od rana tak jest... - w lutym leczylam zapalenie kratni i oplucnej, wczesniej moj maz zapalenie pluc i tesc zapalenie oskrzeli...
ale wtedy to sie strasznie zle czulam wiec mam nadzieje ze teraz to zwykle przeziebienie... wiem ze juz was mecze tą moja choroba ale juz poprostu mam dosc kataru... chyba katar z przeziebienia najgorszy...

Ostatnia edycja:
Nie wiem dlaczego, ale od wczoraj nie odświeża mi stronę automatycznie. Wkurza mnie to, bo jeżeli chce zobaczyć Wasze nowe wpisy, to muszę cofną do poprzedniej strony, a potem dać do ostatnie i dopiero widzę nowe wpisy. Pomóżcie, bo mnie to denerwuje :)

Nie wiem dlaczego, ale od wczoraj nie odświeża mi stronę automatycznie. Wkurza mnie to, bo jeżeli chce zobaczyć Wasze nowe wpisy, to muszę cofną do poprzedniej strony, a potem dać do ostatnie i dopiero widzę nowe wpisy. Pomóżcie, bo mnie to denerwuje :)

mam to samo:tak: a myślałam, że to tylko u mnie tak :-)

malena to może to coś u nich. Czasem miałam takie dni, że przez kilka godzin nie mogłam się zalogować na forum, mogłam czytać, ale nic nie pisać, bo nie byłam zalogowana, choć próbowałam wiele razy. I wiem, że dziewczyny pisała, że też tak miały. Poczekam może samo przejdzie :)

Ja zwykle jak odejde od komputera czy tam jakiś czas minie to nie ufam automatycznemu odswiezaniu tylko sobie sama odswiezam strone, jakos mi tak lepiej :)

reklama
Do góry