reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
AnnaMaria dziękuję, że pytasz. Po cichu, żeby nie zapeszyć, czuję się bardzo dobrze. Jedyne co mnie męczy, to duża senność i zmęczenie, ale to normalne. Mdłości miałam na początku i na razie nie mam, choć strasznie się boję, że powrócą, bo to dopiero 6 tydzień od miesiączki. Staram się nic nie podnosić, bo miałam nauczkę w drugiej ciąży. Jak na razie, to strasznie wlecze mi się jakoś ten tydzień po tygodniu. A gdzie tam do kwietnia :) O której będziesz mieć wyniki? Trzymam kciuki.
Ja zasypiam w pracy, pogoda straszna, zimno, podobno od jutra ma być lepiej, choć już w to nie wierzę. Ale bym chętnie teraz posiedziała w domku ;( Dobrze, że dzisiaj tylko do 15.

Dziewczyny mam pytanko, czy robiłyście kiedyś badania prenatalne? Jakie powinno się wykonać? Jakie są koszty?

Kiedy trzeba wykonać te badania?

Ostatnia edycja:
To dobrze ze nie masz uciazliwych objawow

Ja dzisiaj do 15.30 i potem ide na wyklad z prawa jazdy... raczej watpie ze cos z niego zapamietam... tez chetnie przytulilabym sie do poduszki...

wyniki mam miedzy 15.00 a 16.00 jesli zdaza - jak nie to jutro rano... o 15.10 juz bede dzwonic... kurcze jak wyjda negatywne to jednak sie mocno rozczaruje... te testy troche narobily mi nadziei...

nic innego nie robie tylko co chwila zerkam na testy czy rzeczywiscie ta kreska jest czy mi sie wydawalo...:)

wypilam troche ciplej herbaty witaminek i powiem szczerze ze juz lepiej sie czuje...

ogladam swoja reke po pobraniu krwi - nie mogla zyly mi znalezc i zrobil mi sie maly sinior:/

Ostatnia edycja:
AnnaMaria rozumiem Cię doskonale, też tak nie dawno miałam :) Denerwowałam się jak głupia. I nie potrzebnie, bo wynik okazał się pozytywny i u Ciebie też tak będzie, zobaczysz. Wszystkie Ci tu kibicujemy.

Anna -supeer jestem z Ciebie dumna ze tak szybko zareagowalas i poszlas na bete!! Teraz zaciskam kciuki i o 15.10 otwieramy picollo :) trzymaj sie tam :p:)

Watpliwosci
zareagowalam bo sobie pomyslalam ze bardzeij bede sie stresowac jak bede zyc nadzieja czy sie udalo czy nie tak bede wiedziec...

kurcze zaczynam sie stresowac....

zaczynam tez miec mniejsza nadzieje - czytalam na necie ze byly przypadki gdzie test byl pozytywny a ciazy nie bylo ...
albo ze w trakcie @ bylo poronienie samoistne...

Ostatnia edycja:
reklama
aaa... nie czytam juz tych bzdetow na necie tylko poczekam i juz... bo jak zaczynam czytac o poronieniach samoistnych o poytywnych falszujacych testach, ciazy pozamacicznej to glowa mnie zaczyna bolec... poczytam sobie cos milszego nie w temacie i czas szybiej zleci:)

Watliwosci ja kupilam na allegro hurtem... juz nimi testowalam w tamtym mscu i negatywy byly... te testy sa takie same jak owulacyjne

300_300_productGfx_566a33cbc36a31928ae435d682e04c4f.jpg

mam takie same... (dlatego meza udalo mi sie oszukac ze to owulacyjne i zeby mmi powiedzial co widzi)

mam tez w domu taki zwykly plytkowy to jak bety dzis nie bedzie jutro rano jeszce raz zrobie...

Ostatnia edycja:
Do góry