reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Callinka robiłam juz trochę tych testów i w wyznaczonym czasie tylko wlasnie pepino mnie oszukały, bo tak to zdarzały sie drugie kreski ale po kilku h jak reakcje zachodziły...

Julia spokojnie, bedzie dobrze ;) mam nadzieje ze rośnie juz w Tobie mały lokator ;)

Shawty &&&& za kolejny cykl ;)
Mam takie same odczucia z jednej str bardzo zżyłam sie z Dziewczynami z forum, zawsze moge liczyć tu na wsparcie, pomoc i radość, ale z drugiej str łezka sie w oku kręci jak widzę brzuszki czy zdjęcia z usg Dziewczyn... Trzeba mocno wierzyć ze i nam sie uda... Nie ma innej możliwości.

Ewelinka takie zakupy ciuszków to sama przyjemność! Zazdraszczam :D

Anula :*

Mychunia ale śliczny brzuszek!

Motylku hej :) co u Was? Ostatnia prosta? ;) o widzę ze szał zakupów :D

Wątpliwości widziałam fotki na fb, pięknie P sie zachował, oby częściej Cię tak zaskakiwał ;)

Arhea ja Ci powiem jakich nie używać ;p nigdy pepino! Kłamczuchy jedne!

Anula88 tez chciałam zawsze jeździć na koniach, ale jestem uczulona i dostaje wysypki ;)

Lili &&&& za wyniki i kolejny cykl ;)

To tak z grubsza... ;) ale dajecie czadu z pisaniem ;D

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
Mychunia ( cykl)

GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl) majdaczek14 (4 cykl)

Starające się: 15

SIERPIEŃ

yesenia - @
06.08
Polsie - @ 10.08
missiiss1301 - @ 13.08
Blanka10 - @ 17.08

Blair - @ 19.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
Malena100 - @ 28.08

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09
Shawty19 - @ 11.09
Anula88 - @ 13.09

Blair87 - @ 17.09

POCZEKALNIA
jołasia

Jazza
No pl gory sa piekne :-) duzo kasy zesmy wydali i zabraknie ciut do remontu ale nigdy nie szalelismy wiec po 5 latach sie nalezalo ;-)

Shawty
Ja tez sie chetnie podziele fb :-)

Hej

Blair kochana gratki z okazji rocznicy;-)
P.s wysle ci jutro wyniki,robilam juz miesiac temu ale jakos niedalam rady przeslac, na co mam ci przeslac? Bo juz zapomnialam jak ostatnio ci wysylalam...

Miss to super ze sobie odpoczeliscie;-) zazdroszcze;-)

Skusilam sie na te bete kupe kasy ale na testy wiecej juz wydalam...

reklama
Do góry