Callinka robiłam juz trochę tych testów i w wyznaczonym czasie tylko wlasnie pepino mnie oszukały, bo tak to zdarzały sie drugie kreski ale po kilku h jak reakcje zachodziły...
Julia spokojnie, bedzie dobrze mam nadzieje ze rośnie juz w Tobie mały lokator
Shawty &&&& za kolejny cykl
Mam takie same odczucia z jednej str bardzo zżyłam sie z Dziewczynami z forum, zawsze moge liczyć tu na wsparcie, pomoc i radość, ale z drugiej str łezka sie w oku kręci jak widzę brzuszki czy zdjęcia z usg Dziewczyn... Trzeba mocno wierzyć ze i nam sie uda... Nie ma innej możliwości.
Ewelinka takie zakupy ciuszków to sama przyjemność! Zazdraszczam
Anula :*
Mychunia ale śliczny brzuszek!
Motylku hej co u Was? Ostatnia prosta? o widzę ze szał zakupów
Wątpliwości widziałam fotki na fb, pięknie P sie zachował, oby częściej Cię tak zaskakiwał
Arhea ja Ci powiem jakich nie używać ;p nigdy pepino! Kłamczuchy jedne!
Anula88 tez chciałam zawsze jeździć na koniach, ale jestem uczulona i dostaje wysypki
Lili &&&& za wyniki i kolejny cykl
To tak z grubsza... ale dajecie czadu z pisaniem ;D
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Julia spokojnie, bedzie dobrze mam nadzieje ze rośnie juz w Tobie mały lokator
Shawty &&&& za kolejny cykl
Mam takie same odczucia z jednej str bardzo zżyłam sie z Dziewczynami z forum, zawsze moge liczyć tu na wsparcie, pomoc i radość, ale z drugiej str łezka sie w oku kręci jak widzę brzuszki czy zdjęcia z usg Dziewczyn... Trzeba mocno wierzyć ze i nam sie uda... Nie ma innej możliwości.
Ewelinka takie zakupy ciuszków to sama przyjemność! Zazdraszczam
Anula :*
Mychunia ale śliczny brzuszek!
Motylku hej co u Was? Ostatnia prosta? o widzę ze szał zakupów
Wątpliwości widziałam fotki na fb, pięknie P sie zachował, oby częściej Cię tak zaskakiwał
Arhea ja Ci powiem jakich nie używać ;p nigdy pepino! Kłamczuchy jedne!
Anula88 tez chciałam zawsze jeździć na koniach, ale jestem uczulona i dostaje wysypki
Lili &&&& za wyniki i kolejny cykl
To tak z grubsza... ale dajecie czadu z pisaniem ;D
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk