reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mialam krwawienie dokladnie w dniu spodziewanej @ potem dzien plamienia brazowego i potem znowu krew, potem znowu plamienie i znowu krew i szpital. Brzuch bolal bo moj organizm chcial poronic ta ciaze, ja bralam od poczatku luteine i tony nospy, ale nie kazdego boli brzuch. Dlaczego niektore kobiety dowiaduja sie pozno o ciazy ?! Bo nic im nie dolega nic je nie boli i maja lajtowe @
To oczywiscie twoja sprawa co robisz, ale mimo wszystko po yescie pierwsza powinna byc beta bo czasem tylko dzieki temu udaje sie, ze szybko wiesz i pedzisz do gina. A tak to wlasciwie nie wiesz nic. Podziwiam wszystkie ktore nie maja potrzeby potwierdzic ciazy po II kreskach.

anula Asia ma rację, powinnaś zrobić betę. Mnie na początku nic nie bolało, nawet piersi. Teraz też czasem boli podbrzusze, piersi bolą, ale przy dotyku, a mdłości miałam na początku, teraz mi na szczęście minęły i pewnie wrócą później. Leć na betę. Zrób to dla siebie.

Anula ale co ma to za znaczenie jakie krwawienie. Jesli nie leci z ciebie jak zawsze przy @ to kurde o czym ty myslisz. Ja mialam jasnorozowa zywa krew :-( plakalam i wpierniczalam kolejna nospe, lezalam w lozku i sie modlilam 100 razy na dobe bo lecialo mi po kolanach. To chcesz uslyszec. I dziekuje tylko Bogu za determinacje zeby w 22dc zrobic bete i mojemu lekarzowi ktory odrazu zapisal mi lutke bo nie chce myslec co by bylo gdybym czekala niewiadomo ile. I do dzis codziennie dziekuje ze Bog na mojej drodze postawil lekarza ktory dba o kazde nienarodzone dziecko i wiare w to ze bedzie co ma byc cokolwiek mialo by sie stac. I dzieki temu w poniedzialek zaczne II trymestr!

Życze ci abys miala wysoka bete i abys nigdy nie musiala sie zastanawiac nad tym co w danej chwili jest!

Gochson czy mi sie wydaje czy nie napisalas jak twoje badania wczoraj???

Ostatnia edycja:
anula jedź. Nie nastawiaj się , podejdź do tego na luzie. Wiem, że się łatwo mówi, ale tak to będziesz mieć super niespodziankę.

A Ja jeszcze jakieś 3,5 godzinki w pracy i dopiero pójdę w środę, ale jestem szczęśliwa, a dzieci jeszcze bardziej
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
:-D

U mnie bylo 4 dni lekkiego krwawienia a potem plamienia, brzuch nie bolal. Myslalam ze to @. Ja nie wierze ze testy sie myla, mnie nigdy nie oszukaly i zawsze po tescie beta byla pozytywna.
Asia po wizycie ok, dziecko rosnie, serducho bije. W sumie nawet nie znam pomiarow bo wszystko inne nie ma znaczenie. Za 4 tygodnie polowkowe.
Dalej nie znam plci mowia ze raczej dziewzynka bo nic nie widac miedzy nogami ale nikt nie da pewnosci.

reklama
Do góry