reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia i goska Piękne brzuszki :-):-) aż miło popatrzeć :)
Majdaczek odnośnie wizyty to z usg pewnie bym poszła bardziej w 6-7 tc, bardziej już widać a i w razie młodszej ciąży nie stresowałabys się że coś jeszcze się nie pokazało, ale to zrobisz jak uwazasz - tylko bez stresu :)

reklama
Witajcie :-)

Blanka10- witaj i trzymam kciuki :tak:

Gabis- wspolczuje bardzo..

AsiaSzw- gratuluje super wiesci z wizyty :) a fotka piekna :)

Archea- ciesze sie, ze wszystko ok z mezem i wracacie do staran :)

A co do wczesnego okreslenia plci. To powiem tak mojej kolezance przez cala ciaze mowiono, ze bedzie coreczka i lekarz byl pewien jak to mowil. Pokupowlai wszystko jak dla coreczki.. masa rozu.. urodzil sie Artur :). Kolezanka byla w szoku :). A Arturek przez pierwsze tygodnie nosil same rozowe ubranka :).

Goska i AsiaSzw- brzuszki cudne :)

U nas przez pol nocy padalo, a dzis takie cisnienie jakies, ze glowa mnie boli..

Milego dnia :-)

AsiaSz 6 tydzień będzie w przyszły czwartek i tak się zastanawiam, bo moja gin. przyjmuje w poniedziałki i w środę, może przełożę wizytę na środę. Dlatego chciałam iść w poniedziałek, bo mam urlop na dwa dni, a tak to w środę będę musiała się wlec po pracy i nie wiem, czy będę mieć na to siłę.

shawty a kiedy masz zamiar testować?

Dzień dobry :-) u mnie już dziś lepsze samopoczucie :tak::tak::tak: z moim K już lepiej :-p no cóż, to właśnie jest miłość :-)

Asia Gosia piękne brzuszki :-) zazdroszczę :-)

życzę miłego dnia kobietki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Anula a czy ty w koncu bete zrobilas? Bo to wcale nie musiala byc @ mam nadzieje ze zdajesz sobie z tego sprawe. Ja mialam 2 tyg brazowego plamienia a na poczatku krew. Czemu nie odzalujesz paru zl i nie zrobisz tego badania?????

Nie moge tego zrozumiec!

reklama
Do góry