reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Co tu sie dzieje kochane?? Nie nadrobie wszystkiego, ale zagladam bom ciekawa ;-)

Anula no jest bladzioch! :-)

Majdaczku super wiesci :tak: Piekny przyrost. To kiedy dolaczasz do Kwietniowek? :-) Ja w ogole bety nie robilam hihi.

Mississ super, ze m w koncu prace dostal! Teraz mam nadzieje, ze wszystko Wam sie zacznie ukladac!

Aschlee tulam....

Malena uszy do gory!!! Ten cykl jest Twoj! Lekarz wie co robi.

Annamaria psiaki sa super! Troche szkodniki i brudza (mowie o swoim), ale wszystko sie im wybacza :-D

Motylku fajnego masz synka :-)

Julia udanego wypadu zycze ;-)

Zobaczymy co się z tego bladziochach "wykluje" @ czy nie ... a my jeszcze na fajerwerki pojechaliśmy bo pokaz był ... i juz nie wiem jak się nazywam .... padam

Anula no cicho gratuluje:) i trzymam kciuki:)

A u mnie wszystko ok: testy owu jeszcze po 10:00 negatywne ale juz o 17:00 pokazaly dwie grube kreski potem kolo 21:00 juz testowa grubsza od kontrolnej :) czyli testy pozytywne:) było <3 o 22:00 mam nadzieje ze zdazylismy:) i dobrze ze jutro sobota:) rano trzeba bedzie powtorzyc:)

dziwnie mi tak pisac bo maz moj siedzi i ciekawski patrzy co my tu piszemy:) moze dotrze do niego ze nie tylko ja tak sie nakrecam... bo juz dzisiaj mial mnie dosc troche z moim narzekaniem ze owu mi nie wychodza powiedzial zebym mu nie mowila kiedy co i jak bo czuje sie jak byk rozplodowy hehehhe:)

Mimo to i tak ciekawski bo jak powiedzial "jak sam zapytam i jestem ciekawwy to co innego"

Witam;-)

Kurde a ja jakos z lozka niemoge zwlec;/
Dziwny sen mialam ze po wypadku samochodowym sie obudzilam....

Milego dnia:-D

Ja musze leciec na zakupy bo na grila cos rrzeba kupic;-)

Hey kobietki ...
Ale skwar ...
Wieczorem ognisko ;-) ...

Snilo mi sie ze plamienia dostalam hehe obsesja jakas ...
Ale spoko
.. lewy jajnik czasem odczuwalny ...pozatym git
..

reklama
Do góry