reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No wlasnie wrocilismy,rozpakowalam sie i leglam na wyrku;-)
Na wekeend przyszly tez sie przejedziemy;-)

Rurka dzieki;-) hmmm powiem ci tak ze ostatnio byla sytuacja starankowa:-) wiec zobaczymy, a co do wyjazdu mam nadzieje ze za miesiac juz bedziemy wiedziec,znajomy niedlugo wysle zgloszenia...
Nie lubie czekac:/

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014 Mychunia ( cykl)
GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)
LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)
MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)
KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl)

Starające się: 13

SIERPIEŃ

yesenia - @
06.08
anula88 - @ 09.08
Polsie - @ 10.08
missiiss1301 - @ 13.08
shawty19 - @ 16.08
Blair - @ 19.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
Malena100 - @

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09

POCZEKALNIA
jołasia ,Dominika89

Witam wieczornie :-)

Anula
- na pewno bedzie dobrze kciuki trzymam :-) i zazdraszczam tez nie bede kryc :)

A ja dzisiaj upieklam sernik :-D troche inny niz zazwyczaj bo z przepisu kolezanki- spod i wierzch z kruchego ciasta kakaowego.. no i delikatny rozplywa sie w ustach pyszny :-D

A poza tym @ sie skonczyla;-) wiec uciekam :-)

Witajcie Dziewczyny Staraczki!
Jestem Saguaro i chętnie dołączę do Waszego grona zarówno forumowiczek jak i staraczek :)

Aby się przedstawić napiszę Wam co nieco o sobie :)

Mam 29 lat, jestem mężatką od dwóch lat. Mam synka, który 13.08.2014. skończy roczek! Jestem bardzo dumną i szczęśliwą mamą :)
Nadszedł czas, kiedy to zaczęłam myśleć o drugim dziecku. Mój mąż nie chce drugiego dziecka. Pierwszego też nie chciał. tzn. nie chciał "tak szybko" tylko "trochę później" . Teraz jest zachwycony naszym synkiem :) Nie ukrywam, że mam dylemat jak tu spłodzić drugiego potomka...

Moje starania zostały przyspieszone przez informacje o koleżankach, które są w kolejnych ciążach, jak i o szwagierce, która jest w pierwszej ciąży.

Będę się starała :) Oby się udało :)

A jak Wasze starania???

Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! :)

Hej laseczki
Saguaro
Witaj:-)

Ja juz nic nie kumam... 3 dni tempka wzrastala. Test owu pozytywny a tempka po trzech dniach od testu owu znow spada :-( ja jestem jakas nienormalna chyba :'( juz mi rece opadaja co mam robic zeby dobrze bylo ... jeszcze z tego wszystkiego z em-m sie poklocilam :-(

Pocieszajacy jest jedynie fakt ze tylko 4 dni do urlopu. Ale i tak mi sie strasznie juz nie chce...
Nieodzywam sie bo mam mala zalamke. Moze po wizycie czwartkowej u gina mi sie polepszy albo pogorszy :-(

Milego dnia wszystkim!

Cześć dziewczyny.
Ale ten weekend szybko zleciał
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
Dobrze, że tylko 4 dni do pracy. Ale jak sobie pomyślę, że dzisiaj muszę tu siedzieć do 17. to mam dość.
Ja pomału odczuwam dolegliwości ciążowe, nudności się nasiliły, rano myślałam, że zwariuje w samochodzie w drodze do pracy. Pomogły migdały
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Ale czego nie robi się dla fasolki
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

U mnie wczoraj minął termin @ i świetnie się z tym czuję, że nie przylazła
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Dziewczyny powiedźcie mi, czy da się tak zrobić, żeby zapisało mi gdzieś w moim profilu, moje suwaczki, żeby dodawały się automatycznie do moich wpisów?
Życzę miłego dnia.

w57v3e3kh1g5ox3z.png

200904224662.png

200607144662.png

20060422310120.png

Hey kobietki ..

Saguaro witaj ... milo ze do nas dolaczylas ..

Schwaty jak tam?

Misisiss uszy do gory
.. a myslalas coby vez takiej spinki ... wiesz ze jakos ovu na dniach wypada;ze plodnie to na spontanie,bez muerzenia etc ... bo ty sie nie potrzebnie stresujesz kobito ;-) ....
Moj urlop dobiegl końca, jeszcze tydzień l4 ...

Kawka?

reklama
Anula
Ale rzecz w tym ze ja nie mam owulacji w ogole juz nawet po clo nie mam :-( a nie chce isc na ten zabieg no :-(
To juz 40 dc.... i nic jak zwykle...

Majdaczku
Musisz wejsc w swoj profil i po lewej bedzie cos takiego jak edytuj swoja sygnature i tam dodajesz link i zapisujesz :-)

Do góry