reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malena- wlasnie po to tu jestemsy, aby sie wspierac nawzajem, bo kazda z nas ma rozne chwile i wzloty i upadki, wiec jelsi tylko bedzie Ci lepiej to wyzal sie nam.. to pomaga wierz mi :) i musimy wierzyc, ze najlepsze dopiero przed nami pamietaj :tak:

jazza Julia dzięki wielkie za wsparcie ;-) jakoś tak wszystko na mnie działa negatywnie. ostatnio miałam dzidziusia w domu - mojego siostrzeńca synuń (siostrzeniec lat 20 i już się dorobił potomka) przesłodki :tak::tak::tak: nad ranem płakał bo głodny był, mamusia jego poszła mleko mu zrobić, a mnie było szkoda żeby tak płakał i poszłam go na rączki wzięłam :-) po spaniu taki cieplutki policzek przykleił się do mojego policzka - coś pięknego :-):-):-) przygnębia mnie fakt, że im bardziej będę chciała tym bardziej się nie doczekam. nie potrafię nie chcieć, choć nie to ze myślę o tym non stop. przeraża mnie to że już zaraz 30 lat skończę :szok::szok::szok::szok: czas leci, miesiąc za miesiącem a potem zawsze "boom" i powrót do rzeczywistości :sorry: przychodzi @ :sorry: ale zrzędzę :laugh2: czasem tak lubię :laugh2::laugh2: chyba właśnie dziś jest taki dzień :laugh2:

Malena- nie zrzedzisz kochana.. Ty tego pragniesz po prostu tak bardzo.. gdy przeczytalam Twoj post to tak jakbym to ja pisala... nie umiem ukryc tego, ze pragne dziecka tak mega bardzo i czekam na nie juz kilka lat.. kiedy zaszlam w pierwsza ciaze nie czulam sie gotowa, ale wystarczylo pare chwil bym zrozumiala, ze tego wlasnie chce.. dlatego tak bolalo gdy tamta ciaze stracilam... minelo pare lat, ja zblizam sie tez do 30tki i marze o dziecku... uwielbiam dzieci :).. ciezko mi kiedy widze ciezarna lub kiedy w rodzinie lub znajomym rodzi sie dzieck lub kiedy dowiaduje sie o czyjejs ciazy... ciekzo mi jest sie cieszyc... kazda @ daje kopa i doluje.. jestem wtedy nie do zniesienia, wiec mojemu facetowi naprwde nalezy sie medal i dziwie sie, ze jeszcze nikt nie dzownil do niego, ze dostal medal za cierpliwosc i wyrozumialosc dla swej kobiety :-D, ale tez on podtrzymuje mnie na duchu i mowi, ze to przyjdzie, ze pewnie jest tuz za rogiem i ze wkrotce my bedziemy to przezywac i cieszyc sie tym.. ze szczescie jest w zasiegu reki i ono przyjdzie i bym w to wierzyla.. staram sie :) bo on mowi przekonywujaco ;-) dlatego wiem ze ono przyjdzie do Ciebie i do mnie i do kazdej i wtedy nasze oczekiwania beda nagrodzone zobaczysz.. musimy dluzej poczekac, ale potem nasza radosc bede przeogromna :-)

Witam sie ponownie ...

L4 mam haa musialam sciemnic bo z mlodym nie mam co przez tydzień zrobic...beda nie pocieszeni w pracy ...

Test kupilam i na gorąco zrobilam ... w trybie natychmiastowym bladziochach ... ale nie napalam się jak do poniedziałku sie nic nie wykluje to na bete pojde ... nic mężowi nie mowie bo sie napali jeszcze ....

Zakupy,kawka u znajomych i padam na twarz ....

reklama
Do góry